ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πράσινο διπλό στον Βόλο

Το τμήμα υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη κόντρα στον ΟΥΚ Βόλου με 12-17 έχοντας τη συμπαράσταση 80 οπαδών του.

Πράσινο διπλό στον Βόλο

Το τμήμα υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη κόντρα στον ΟΥΚ Βόλου με 12-17 έχοντας τη συμπαράσταση 80 οπαδών του. Το «τριφύλλι» ζευγάρωσε τις νίκες του στο πρωτάθλημα μετά την επικράτηση του κόντρα στον ΝΟ Χίου και άφησε πίσω του την ήττα από τον Υδραϊκό την περασμένη αγωνιστική.

Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ ουσιαστικός στην επίθεση και σκόραρε με μεγάλη ευχέρεια με αποτέλεσμα να φτάσει στην πολύτιμη νίκη.

ΟΥΚ Βόλου: Σιουλίδης, Νικηφορίδης 3, Γκανάτσιος 3, Στεργίου, Ιωαννίδης 1, Χ. Μαρινάκης, Πετρόπουλος, Βλιώρας 3, Κάρλος 2, Γ.Μαρινάκης, Κουφιδάκης, Νάσιος, Μπόμπος και Βασιλούδης.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.120 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός (Λαζαρίδης):Γαβαλάς, Δανούρδης, Παπαδημητρίου 2, Ξενάκης 3, Κουρλιάφτης 4, Καρακάσης 2, Π.Σιαμάς 1, Πανταζόπουλος 2, Ρομπόπουλος 1, Χατζηστεφάνου, Βέκκος 1, Παπαβασιλείου 1, Τρίχας, Δευτεραίος και Εγνατιάδης.

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα του αγώνα:2-3, 4-4, 1-6, 5-4.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Μιχάλης Λαζαρίδης τόνισε

«Η ομάδα μετά την ήττα από τονΥδραϊκό παρουσιάστηκε συγκεντρωμένη και σοβαρή. Κάναμε μια νίκη που ήταν εντός προγράμματος και είμαι ευχαριστημένος. Ήμασταν καλοί στο επιθετικό κομμάτι, στην άμυνα θέλουμε να δέσουμε ακόμα πιο πολύ . Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε.

Ακολουθεί ένα δύσκολο ματς με τον Πανιώνιο και θα κάνουμε σαν ομάδα ότι καλύτερο μπορούμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Παναθηναϊκού που βρέθηκε στο κολυμβητήριο και μας ενίσχυσε»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...