ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Θέλει χρόνο για να βάλω τη σφραγίδα μου, μπορούμε πολλά περισσότερα»

Σοβαρός και μετρημένος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ιωνικό.

Γιοβάνοβιτς: «Θέλει χρόνο για να βάλω τη σφραγίδα μου, μπορούμε πολλά περισσότερα» | panathinaikos24.gr

Σοβαρός και μετρημένος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ιωνικό.

Η βαθμολογία της Super League: Η θέση του Παναθηναϊκού (Pic)
Η βαθμολογία της Super League: Η θέση του Παναθηναϊκού (Pic) 3.189 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το Παναθηναϊκός – Ιωνικός 4-1 ο Γιοβάνοβιτς:

Για την γενικότερη εμφάνιση : «Θα έλεγα ότι ήταν μια καλή εμφάνιση. Ήμασταν γρήγοροι στην ανάπτυξη. Δεν χάναμε χρόνο. Έπρεπε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο απλοί. Χρειαζόταν αρκετή κίνηση και αρκετό τρέξιμο από τους επιθετικούς. Σε κάποια διαστήματα δεν είχαμε συνεχή ροή. Αλλά νομίζω ότι με την ταχύτητα που παίζαμε ο Ιωνικός μπορούσε να μας απειλήσει . Είναι μια θέση που δεν έχει παίξει πολλές φορές στο παρελθόν ο Παλάσιος. Ένας τέτοιος παίκτης μπορεί να παίξει παντού μπροστά. Είναι ένας παίκτης που δεν μπορείς να τον αντιμετωπίσει εύκολα. Στο μέλλον θα περιμένουμε περισσότερα πράγματα, καθώς προσαρμόζεται γρήγορα»

Για το αν η ομάδα έχει τη σφραγίδα του:  «Το να έχει μία ομάδα τη σφραγίδα ενός προπονητή χρειάζεται χρόνος. Σίγουρα δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε. Έχουμε καλή ποιότητα παικτών και σοβαρά παιδιά. Πιστεύω ότι στο μέλλον θα κάνουμε περισσότερα πράγματα. Με ικανοποιεί η προσπάθεια που κάνουν οι ποδοσφαιριστές. Είμαστε χαρούμενοι μετά τις νίκες στην έδρα μας, αλλά ένα πρωτάθλημα δεν παίζεται μόνο στην έδρα μας. Για να έχει μια ομάδα καλή πορεία θα πρέπει να είναι αποδοτική και εκτός έδρας. Δεν ξεχωρίζω τα παιχνίδια, καθώς μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να έχει την ίδια φιλοσοφία σε όλα τα ματς. Μας πλήγωσαν τα εκτός έδρας παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε. Η πρώτη εθνική είναι πολύ δύσκολη και ο δικός μας στόχος είναι να έχουμε την ίδια απόδοση και εντός και εκτός. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται και εκτός».

Για το τι έκανε προκειμένου να αλλάξει ο Καρλίτος: «Δεν ήμουν πέρυσι εδώ. Από την πρώτη μέρα που ήρθα ο Καρλίτος και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δουλεύουν πολύ σοβαρά. Νομίζω ότι όλα εξαρτώνται από τους ίδιους. Δεν ξέρω αν ο τρόπος παιχνιδιού ή οι θέσεις βοηθούν κάποιους. Ο Καρλίτος είναι σοβαρός από την πρώτη μέρα σε όποια θέση έχει παίξει. Είναι έξυπνος, έχει εκτελεστικές ικανότητες και είναι γενικότερα πολυ καλός. Έχει μεγάλη βοήθεια και από τους υπόλοιπους. Δουλεύουν όλοι για να τον βοηθήσουν. Είναι ένα ταπεινό παιδί που δεν αλλάζει τίποτα στη συμπεριφορά του. Κάνει μεγάλη προσπάθεια και επιβραβεύεται»

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close