ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Λαζαρίδης: «Κρατάμε τη νίκη – Ευχαριστούμε τον κόσμο μας»

Ευχαριστημένος για το «διπλό» κόντρα στον ΟΥΚ Βόλου, ήταν ο Μιχάλης Λαζαρίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Λαζαρίδης: «Κρατάμε τη νίκη - Ευχαριστούμε τον κόσμο μας»

Η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού πέρασε εμφατικά από την πόλη της Μαγνησίας, επικρατώντας του ΟΥΚ Βόλου με σκορ 17-12 και συνέχισε νικηφόρα την πορεία του στις υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

Ο Μιχάλης Λαζαρίδης μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης, αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας, ενώ επεσήμανε πως μένει ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά θα πρέπει να διορθωθούν και οι αδυναμίες που υπάρχουν.

Τέλος ευχαρίστησε τους φίλους του συλλόγου, που γι’ ακόμα μια φορά στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 1.976 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη

«Η ομάδα μετά την ήττα από τον Υδραϊκό παρουσιάστηκε συγκεντρωμένη και σοβαρή. Κάναμε μια νίκη που ήταν εντός προγράμματος και είμαι ευχαριστημένος. Ήμασταν καλοί στο επιθετικό κομμάτι, στην άμυνα θέλουμε να δέσουμε ακόμα πιο πολύ.

Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε. Ακολουθεί ένα δύσκολο ματς με τον Πανιώνιο και θα κάνουμε σαν ομάδα ότι καλύτερο μπορούμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Παναθηναϊκού που βρέθηκε στο κολυμβητήριο και μας ενίσχυσε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...