ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Οικονόμου: «Θετικό ότι κερδίσαμε – Δεν ήμασταν πνευματικά έτοιμοι για το ματς»

Ευχαριστημένος με τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην ομάδα του Πανναξιακού, αλλά όχι για την εμφάνιση της ομάδας, ήταν ο Απόστολος Οικονόμου μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Οικονόμου: «Θετικό ότι κερδίσαμε - Δεν ήμασταν πνευματικά έτοιμοι για το ματς»

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 σετ του Πανναξιακού εντός έδρας, όμως παρά το «τρίποντο» της νίκης, ο προπονητής της ομάδας δεν έμεινε ικανοποιημένος απ’ όσα είδε από τις αθλήτριές του.

Ο Απόστολος Οικονόμου έκανε λόγο για έλλειψη πνευματικής προετοιμασίας, αναφέρθηκε στα σημεία «κλειδιά» που φέρνουν τις νίκες ενώ τόνισε πως η ομάδα χρήζει βελτίωσης και αυτό πρέπει να γίνει από το επόμενο κιόλας ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Απόστολος Οικονόμου:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανναξιακού, έπαιξε πολύ καλά, έπαιξε στα όριά της. Εμείς δεν ήμασταν πνευματικά προετοιμασμένοι για αυτό το ματς και όταν όλη η ομάδα δεν είναι πνευματικά προετοιμασμένη την ευθύνη τη φέρω εγώ. Για να κυριαρχήσεις απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους πρέπει να έχεις το σετ, το μπλοκ και την άμυνα. Αν εξαιρέσεις το πρώτο σετ μετά ήμασταν εκτός παιχνιδιού.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.700 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το μόνο θετικό στοιχείο είναι ότι κερδίσαμε, από κει και πέρα πρέπει να βελτιωθούμε πάρα πολύ. Δεν ανησυχώ γιατί είναι μια σεζόν μεγάλη σε διάρκεια και δεν παίρνεις πρωτάθλημα από τον Οκτώβριο αλλά σίγουρα θα πρέπει να βελτιωθούμε και να φανούμε πιο ανταγωνιστικοί αρχής γενομένης την Τετάρτη με τη Θέτιδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.