ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

Blog – Νταρζάνου: «Ιστορική η σημερινή αναμέτρηση – Ο κόσμος να γίνει ο 12ος παίκτης μας»

Η Ματίνα Νταρζάνου κάνει ντεμπούτο στο Panathinaikos24.gr και αναφέρεται στην πρεμιέρα του τμήματος ποδοσφαίρου των γυναικών, ενώ στέλνει μήνυμά και στον κόσμο της ομάδας.

Blog - Νταρζάνου: «Ιστορική η σημερινή αναμέτρηση - Ο κόσμος να γίνει ο 12ος παίκτης μας»

Το ποδόσφαιρο γυναικών μπαίνει στις επίσημες υποχρεώσεις της σεζόν και η Ματίνα Νταρζάνου, στο προσωπικό της blog στο Panathinaikos24.gr, αναφέρεται στην πρεμιέρα, ενώ στέλνει μήνυμα και στον κόσμο του Παναθηναϊκού, που ενισχύει με την παρουσία του όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη.

«Η σημερινή μέρα είναι ιστορική για το Σύλλογο και το τμήμα ποδόσφαιρου γυναικών αφού θα δώσει τον πρώτο επίσημο αγώνα στην ιστορία του.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα δημιουργήθηκε μόλις πριν λίγους μήνες, θεωρώ πως έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα εμφανιστούμε έτοιμες, δείχνοντας μια πολύ καλή εικόνα στο γήπεδο.

Η νίκη είναι μονόδρομος για εμάς, αλλά στόχος μας είναι να συνδυαστεί με ορθολογικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε το άγχος της πρεμιέρας και να παίξουμε σύμφωνα με το πλάνο του προπονητή μας.

Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία, πολλές νίκες σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου και ο κόσμος μας να γίνει ο 12ος παίκτης μας.

Τα ξαναλέμε σύντομα, Ματίνα»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ