ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Που να έρθει και μια νίκη σε ντέρμπι…

Ο Παναθηναϊκός σκορπάει «τρόμο» στη Λεωφόρο, διαλύει τους αντιπάλους του και έπεται συνέχεια.

Παναθηναϊκός: Που να έρθει και μια νίκη σε ντέρμπι...

Πάνε αρκετά χρόνια από τότε που για συνεχόμενα ματς εντός έδρας ο Παναθηναϊκός, διέλυε τους αντιπάλους του με το ποδόσφαιρο που έπαιζε. Η ομάδα που δημιουργεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σιγά-σιγά αποκτά ρόλο «ηγέτη» με σαφείς κανόνες, ωραίο ποδόσφαιρο και ανταμείβει τον κόσμο της που φεύγει από το γήπεδο γεμάτος απ’ αυτό που είδε.

Σε τρία ματς πρωταθλήματος στο ιστορικό γήπεδο, οι «πράσινοι» σκοράρουν κατά ριπάς και δημιουργούν τρόμο στον αντίπαλο. Ναι, θα συμφωνήσουμε πως αυτά τα τρία ματς η ομάδα τα έχει δώσει με «μικρούς» αντιπάλους, αλλά συνήθως αυτοί είναι και οι πιο επικίνδυνοι, καθώς τα ντέρμπι με τους «μεγάλους», αποτελούν από μόνα τους, μια ξεχωριστή ιστορία.

Η ομάδα εντός έδρας πάει από πεντάρα σε πεντάρα, οι οπαδοί είναι δίπλα της και στηρίζουν, οι ποδοσφαιριστές έχουν ξεδιπλωθεί και πετάνε «φωτιές» και δεν μπορούμε να φανταστούμε τι θα συμβεί, αν αυτή η εικόνα της ομάδας συνεχιστεί και έρθει ένα μεγάλο αποτέλεσμα σε ντέρμπι.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.776 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Προς το παρόν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φαίνεται συνεπής στις καλοκαιρινές εξαγγελίες του για ποδόσφαιρο που πρώτα απ’ όλα θα ευχαριστιέται ο κόσμος και αναμένουμε τη συνέχεια… η οποία σε κάνει μετά από αρκετά χρόνια να ανυπομονείς.

Πέρα από το «τρίποντο» και τον τρόπο που ήρθε, όλοι στον Παναθηναϊκό πλέον καλούνται να πιστοποιήσουν την αγωνιστική τους άνοδο και μακριά από τη Λεωφόρο, με το ματς στην Τρίπολη το ερχόμενο Σάββατο να είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, για να μπει ένα λιθαράκι ακόμα στο όλο δημιούργημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.