ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με τη δύναμη της Λεωφόρου (pics)

Η Λεωφόρος χθες μετατράπηκε σε καμίνι και ο κόσμος του Παναθηναϊκού με το βροντερό "παρών" που έδωσε βοήθησε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας επί του Ιωνικού.

Με τη δύναμη της Λεωφόρου (pics)

Η Λεωφόρος χθες μετατράπηκε σε καμίνι και ο κόσμος του Παναθηναϊκού με το βροντερό “παρών” που έδωσε βοήθησε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας επί του Ιωνικού.

Οι πράσινοι έχουν εκμεταλλευτεί, μέχρι στιγμής, στον απόλυτο βαθμό την έδρα τους με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς και συνολικά 13 γκολ με εντυπωσιακές εμφανίσεις. Και τι έδρα ε…

Το “Απόστολος Νικολαϊδης” χθες ήταν “καυτό”. Περίπου 10.000 φίλοι του “τριφυλλιού” βρέθηκαν στις κερκίδες και δημιούργησαν μια φανταστική ατμόσφαιρα. Το πέταλο των οργανωμένων ήταν στα 2/3 γεμάτο, η Θύρα 13 “χόρευε” στις κερκίδες και έδινε τον ρυθμό για το υπόλοιπο γήπεδο και οι ποδοσφαιριστές έπαιρναν φτερά στα πόδια από τους φιλάθλους.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 77.257 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δε χρειάζεται να πούμε εμείς πόσο σημαντική είναι η στήριξη του κόσμου, αλλά και η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που κάνει ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Ειδικά στη Λεωφόρο. Το χθεσινό ματς είχε τα περισσότερα εισιτήρια για φέτος μετά τα παιχνίδια με Απόλλωνα Σμύρνης και Βόλο. Σταδιακά οι οπαδοί του τριφυλλιού αυξάνονται και η πλέον ιστορική έδρα της Ελλάδας γίνεται “κολαστήριο” για κάθε αντίπαλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...