ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού: Έχει βάλει σε τρία ματς όσα έβαλε πέρσι σε 12!

Μπροστά ο Παναθηναϊκός «πετάει» φωτιές στο «κάστρο» της Λεωφόρου και δείχνει πόσο διαφορετική είναι η ομάδα σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν.

Η μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού: Έχει βάλει σε τρία ματς όσα έβαλε πέρσι σε 12!

Την περασμένη σεζόν ο Παναθηναϊκός δε βλεπόταν. Μια ομάδα χωρίς φαντασία, χωρίς δημιουργία και μηδέν ευκαιρίες. Ωστόσο αυτό που συνέβαινε πέρσι, φέτος δείχνει να αλλάζει 100%.

Η ομάδα που δημιουργεί μέρα με τη μέρα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ειδικά στην έδρα της, είναι μια τρομακτική «μηχανή». Τέσσερα γκολ με τον Απόλλωνα, πέντε με τον Βόλο και άλλα πέντε με τον Ιωνικό. Σπουδαίες ποδοσφαιρικές παραστάσεις.

Ο τρόπος με τον οποίο ο Παναθηναϊκός παίζει και πολιορκεί τον αντίπαλο είναι εξωπραγματικός, το βλέπεις και δεν το πιστεύεις. Στο ματς με τον Βόλο, η «δουλειά» είχε γίνει μόλις σε δύο λεπτά (2′ και 4′). Στο χθεσινό ματς κόντρα στον Ιωνικό το 2-1 του πρώτους μέρους μετατράπηκε εν ριπή οφθαλμού σε 4-1 και η ομάδα συνέχιζε να πιέζει και για άλλα τέρματα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.236 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτή η μεταμόρφωση που επιχειρεί ο Σέρβος κόουτς τη φετινή σεζόν, αντικατοπτρίζεται απόλυτα και από τα νούμερα ειδικά στα εντός Λεωφόρου ματς. Τρία ματς φέτος, σύνολο 13 γκολ. Για να σημειωθούν αυτά τα 13 γκολ την περσινή σεζόν έπρεπε να συμπληρωθούν μια ντουζίνα αγώνες. Παναθηναϊκός – Άρης 0-1, Παναθηναϊκός – Βόλος 1-1, Παναθηναϊκός – Απόλλων 1-0, Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 0-1, Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 2-1, Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0, Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 0-0, Παναθηναϊκός – Λάρισα 2-0, Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 2-0, Παναθηναϊκός – Λαμία 0-0, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-1, Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-1. Αυτά ήταν τα 12 εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού την περασμένη σεζόν. Το 13ο γκολ του ήρθε στο 1-1 με την ΑΕΚ.

Σε αντίθεση με την περσινή σεζόν, φέτος βλέπουμε πως οι «πράσινοι» σκόραραν το 13ο τέρμα τους πριν καν συμπληρωθεί μια ώρα αγώνα στο ματς με τον Ιωνικό, ενώ αν δεν ήταν τόσο ενθουσιώδεις και επιπόλαιοι οι παίκτες στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα με τους Νικαιώτες θα είχαν βάλει και άλλα τέρματα.

Πέρσι συνολικά ο Παναθηναϊκός βρήκε δίχτυα 30 φορές σε αγώνες πρωταθλήματος, κάτι που φέτος όπως φαίνεται θα το ξεπεράσει σύντομα, καθώς ήδη βρισκόμαστε στην 6η αγωνιστική και το ταμείο γράφει 13 γκολ. Την επιθετική αυτή δεινότητα, οι παίκτες πλέον καλούνται να την πιστοποιήσουν και εκτός έδρας, καθώς μακριά από τη Λεωφόρο ακόμα το κοντέρ δεν έχει γράψει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...