ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Το σερί που πρέπει να συνεχιστεί και ο στόχος

Τα επόμενα ματς που κρίνουν πολλά και το παιχνίδι που έχει «κυκλωθεί».

Παναθηναϊκός: Το σερί που πρέπει να συνεχιστεί και ο στόχος

Ο Παναθηναϊκός εντός αγωνιστικών χώρων πετάει φωτιές, ειδικά το γήπεδο της Λεωφόρου έχει μετατραπεί σε «κάστρο», ωστόσο η χθεσινή εικόνα πρέπει να βγει και εκτός ορίων του Δήμου Αθηναίων.

Οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους ένα σετ τριών παιχνιδιών, που πρέπει να βγάλουν εις πέρας χωρίς προβλήματα και με όσο το δυνατόν μεγαλύτερα κέρδη.

Η τριάδα των ματς που ακολουθεί είναι, εκτός με Αστέρα Τρίπολης το ερχόμενο Σάββατο (23/10), ακολουθεί το κομβικό ματς του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (26/10), με τον μήνα να ολοκληρώνεται εντός έδρας κόντρα στον ΟΦΗ (31/10).

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 15.744 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρεις απαιτητικές αναμετρήσεις σε διάστημα εννέα ημερών, όπου ο Παναθηναϊκός καλείται να κρατήσει σε υψηλό σημείο ηθικό και ψυχολογία και να τα φέρει εις πέρας με επιτυχία.

Ήδη οι μηχανές για το ματς με τον Αστέρα μπήκαν μπροστά, με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει το ερχόμενο Σάββατο (23/10) το πρώτο διπλό της σεζόν μακριά από την έδρα του. Όμως ένα ματς που πρέπει πάση θυσία να το πάρει ο Παναθηναϊκός, είναι αυτό που έπεται του Αστέρα και είναι το knock-out κόντρα στον Ατρόμητο. Εκεί θα παιχτεί ο πρώτος τίτλος της σεζόν, με τον Παναθηναϊκό να μην έχει την πολυτέλεια να διαλέξει παιχνίδια.

Η ομάδα πρωταθλητισμό ακόμα τουλάχιστον δεν μπορεί να κάνει, όμως το κύπελλο αποτελεί ρεαλιστικό στόχο και άπαντες μέσα στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν πως σε ματς μιας ζαριάς, όπως έλαχε στο «τριφύλλι» αυτό του Περιστερίου όλα μπορούν να συμβούν.

Αν η ομάδα παρουσιαστεί όπως στα ματς της έδρας της δεν έχει να φοβάται τίποτα και στα τέλη του μήνα, μπορεί να πάρει και τον ΟΦΗ, όπου από και πέρα θα μπορούμε να κάνουμε διαφορετική κουβέντα.

Ο Παναθηναϊκός στην παρούσα φάση δείχνει να μπορεί να πετύχει το απόλυτο, ωστόσο για όλα καθρέφτης είναι ο αγωνιστικός χώρος και εκεί θα κριθούν τα πάντα, μέσα σε έντεκα ημέρες θα υπάρξει μια ξεκάθαρη εικόνα για το που μπορεί πλέον να βαδίσει το «τριφύλλι» εντός συνόρων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.