ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μπήκε με το δέξι στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα με 3-0 της Κηφισιάς στο κλειστό του «Αγ. Θωμά» και μπήκε με το... δεξί στο πρωτάθλημα της Volley League.

Μπήκε με το δέξι στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός!

Το ματς Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και προηγήθηκαν με 4-1 με τον Ντεν Ντρις. Ο Παναθηναϊκός με μπλοκ του Πρωτοψάλτη έφτασε στο +4 ενώ με άσο του ίδιου παίκτη προηγήθηκε με 12-7 αναγκάζοντας τον Γιάννη Ορφανό να καλέσει τάιμ άουτ.

Το τριφύλλι συνέχισε να πιέζει από τη γραμμή του σερβίς και με άσο του Ντεν Ντρις έφτασε το +7 (16-9) με τον τεχνικό της Κηφισιάς να καλεί και το δεύτερο τάιμ άουτ. Με πέρασμα του Γιάκομπσεν η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έφτασε στο 20-10. Με διαδοχικά λάθη από Στάλεκαρ, Πρωτοψάλτη, Γιάκομπσεν και επίθεση του Μαρκς η Κηφισιά μείωσε σε 21-15 με τον Ντεν Ντρις να φέρει πάλι τον Παναθηναϊκό στο +8 για το 22-15. Με λάθος επίθεση του Ανδρεόπουλου και επίθεση του Κωστόπουλου η Κηφισιά έμεινε στη διεκδίκηση του σετ (24-20) με τον Ντεν Ντρις να τελειώνει τη δουλειά για τον Παναθηναϊκό.

Με μπλοκ του Στάλεκαρ και άσο του Ράπτη ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 7-4 με τον Γιάννη Ορφανό να καλεί τάιμ άουτ. Ο Έλληνας ακραίος δεν έχασε τον ρυθμό του και με τρίτο σερί άσο έδωσε στην ομάδα του Ανδρεόπουλου προβάδισμα έξι πόντων για το 10-4 με τον Ντε Βάιερ να βγάζει από την γραμμή του σερβίς τον Ράπτη.

Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα
Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα 71 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με επίθεση του Ντεν Ντρις και μπλοκ του Βέλγου διαγώνιου ο Παναθηναϊκός έφτασε στο 15-7 ελέγχοντας πλήρως το δεύτερο σετ. Με επίθεση του Ράπτη και λάθος του Κωστόπουλου το τριφύλλι έφτασε στο 18-8 με την Κηφισιά να μειώνει μετά από λάθος του Ράπτη. Η διαφορά έφτασε στο +11 (21-10) με τον Παναθηναϊκό να τελειώνει εύκολα το δεύτερο σετ.

Με επίθεση του Ντεν Ντρις ο Παναθηναϊκός έφτασε στο 8-5 στο τρίτο σετ. Η Κηφισιά πλησίασε στον πόντο με λάθος του Πρωτοψάλτη αλλά το μπλοκ του τριφυλλιού του έδωσε την ευκαιρία να ξεφύγει και πάλι.

Με τον Πρωτοψάλτη η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έφτασε στο 14-9 και το 17-11 με τον Ντεν Ντρις. Η ομάδα των βορείων προαστίων μείωσε σε 20-16 με τον Κωτσάκη αλλά το τριφύλλι δε δυσκολεύθηκε να καθαρίσει και το τρίτο σετ.

Τα σετ 3-0 (25-20, 25-13, 25-18)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.