ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΠΑΕ Ιωνικός: «Ευχαριστούμε τον Παναθηναϊκό για την άψογη φιλοξενία»

Τον Παναθηναϊκό για την φιλοξενία, ευχαρίστησε με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ιωνικός.

ΠΑΕ Ιωνικός: «Ευχαριστούμε τον Παναθηναϊκό για την άψογη φιλοξενία»

Σε μια ιδιαίτερη και όμορφη κίνηση προχώρησε η ομάδα του Ιωνικού.

Συγκεκριμένα η διοίκηση του συλλόγου της Νίκαιας εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία ευχαριστούν την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την άψογη φιλοξενία, στο ματς του Σαββάτου στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου.

Πρόκειται για εξαιρετικό μήνυμα που θέλει να περάσει ο Ιωνικός, ασυνήθιστο για τα δεδομένα της εποχής και η κίνηση αυτή δείχνει πως παρά την απουσία πολλών ετών από τα σαλόνια της κορυφαίας κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος, ξέρουν τον τρόπο και έχουν την τεχνογνωσία για να παραμείνουν.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.199 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός και προσωπικά η οικογένεια Τσιριγώτη επιθυμούν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η ομάδα μας στο αποψινό παιχνίδι στο γήπεδο ”Απόστολος Νικολαΐδης”.

Δεσμευόμαστε και είναι υποχρέωση μας να ανταποδώσουμε την εξαίρετη φιλοξενία στην αναμέτρηση του δεύτερου γύρου στο γήπεδο της Νεάπολης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.