ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ο φορμαρισμένος Καρλίτος στην κορυφή της λίστας

Με επτά τέρματα ο Καρλίτος, οδηγεί τη λίστα του πρώτου σκόρερ στο πρωτάθλημα, μετά τη συμπλήρωση έξι αγωνιστικών.

Παναθηναϊκός: Ο φορμαρισμένος Καρλίτος στην κορυφή της λίστας

Το χατ τρικ του Καρλίτος δεν ήταν μόνο το πρώτο της φετινής σεζόν, αλλά και το πρώτο του 2021, αφού το αμέσως προηγούμενο ήταν του Ελ Αραμπί, στις 5 Δεκεμβρίου 2020, Ολυμπιακός – Βόλος 4-1.

Ο Ισπανός επιθετικός πέτυχε το 70ό χατ τρικ στην ιστορία του Παναθηναϊκού στην Α’ Εθνική/Super League. Δεν υπολογίζονται στα χατ τρικ τα καρέ και τα πενταρέ, αφού είναι ξεχωριστές κατηγορίες.

Ο Καρλίτος είναι σε εξαιρετική φόρμα, καθώς έχει συμμετοχή σε εννέα από τα 13 γκολ της ομάδας του. Έχει πετύχει επτά, έχει κερδίσει ένα πέναλτι και έχει δώσει και μια ασίστ.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.543 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με αυτά τα επτά γκολ ο Καρλίτος είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, με τον Τομ Φαν Βερτ να ακολουθεί με πέντε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...