ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πιστός στις εξαγγελίες του ο Ιβάν

Όσα είχε πει στην παρουσία του από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, φαίνεται να παίρνουν σάρκα και οστά στον αγωνιστικό χώρο.

Παναθηναϊκός: Πιστός στις εξαγγελίες του ο Ιβάν

Τον περασμένο Ιούνιο και συγκεκριμένα στις 16 του μήνα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε και επίσημα στους εκπροσώπους του Τύπου τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός τότε στις πρώτες του κουβέντες, προσπάθησε να αναλύσει το αγωνιστικό του πλάνο και κλήθηκε να δώσει απαντήσεις σε διάφορα ζητήματα που του έθεσαν οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ, που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Στην πρώτη του κουβέντα ο Ιβάν τόνισε πως θέλει μαζί με το υπόλοιπο επιτελείο του, να παρουσιάσει μια ομάδα ελκυστική που να ενθουσιάζει τον κόσμο ο οποίος είναι αυστηρός κριτής και να φεύγει από το γήπεδο χαρούμενος.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.562 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης μετά από σχετική ερώτηση, τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να παρουσιάσει και πάλι προφίλ μεγάλης ομάδας που θα αποτελεί φόβητρο, ενώ σχετικά με τα αγωνιστικά στοιχεία που έλειπαν, επεσήμανε πως αποτελεί μια από τις προτεραιότητές του.

Τέσσερις και κάτι μήνες μετά και παρά το αρχικό διάστημα της αμφισβήτησης λόγω αργοπορίας στις μεταγραφές και αρνητικών αποτελεσμάτων στα φιλικά προετοιμασίας τόσο στην Ολλανδία, όσο και μετά την επιστροφή της ομάδας και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Ιβάν φαίνεται πως έχει αρχίσει να κερδίζει τα πρώτα «στοιχήματα» που είχε εξ΄ αρχής θέσει.

Ο κόσμος που φεύγει ενθουσιασμένος από το γήπεδο μετά από αρκετά χρόνια, η ομάδα που αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, αλλά και οι παίκτες που ήρθαν και κούμπωσαν στους ήδη υπάρχοντες. είναι τρεις λόγοι που ο Σέρβος τεχνικός θα πρέπει ήδη να απολαμβάνει τους κόπους του εντός αποδυτηρίων.

Προφανώς για μια ομάδα που «χτίζεται» από τα θεμέλια, είναι πολύ νωρίς για κρίσεις, αλλά τα πρώτα δείγματα της δουλειάς του Σέρβου, είναι άκρως ενθαρρυντικά.

Ο Παναθηναϊκός ακόμα είναι στα σπάργανα, χρειάζεται περισσότερη δουλειά, ειδικά όταν βγαίνει εκτός ορίων του «Απ. Νικολαΐδης», όμως οι βάσεις έχουν μπει και σταδιακά το «τριφύλλι» θα αποβάλει και τις παθογένειες του παρελθόντος.

Επίσης ένα κομμάτι ακόμα που φαίνεται να έχει κερδίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τους παίκτες του είναι η νοοτροπία, ειδικά στα ματς με τους «μικρούς» του πρωταθλήματος. Ο τρόπος που αντιμετωπίστηκαν ως τώρα ομάδες όπως ο Απόλλωνας, ο Βόλος και ο Ιωνικός είναι εκπληκτικός.

Η προσέγγιση της ομάδας με τέτοιου βεληνεκούς αντιπάλους, από το σύνολο όσων αγωνίστηκαν με την «πράσινη» φανέλα είναι ξεκάθαρα έργο Ιβάν, ο οποίος αρχικά γνώριζε το μέγεθος του Παναθηναϊκού όταν ακόμα φορούσε «εξάταπα» στον Ηρακλή και όργωνε τα γήπεδα, αλλά και αργότερα όταν αποφάσισε να περάσει στους προπονητικούς πάγκους. Η διάρκεια θα δείξει αν θα συνεχίσει σε υψηλές διαστάσεις ο Παναθηναϊκός, ωστόσο τα πρώτα δείγματα αρέσουν και ο κόσμος έχει στηρίξει τις ελπίδες του στον Σέρβο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.