ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σασμός: Σοκ στον ALPHA – Μπαίνει πρόωρο τέλος στη σειρά; (vid)

Ο γιος της πραγματικής Καλλιόπης, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, ζητά να σταματήσει ο «Σασμός»

Σασμός: Σοκ στον ALPHA - Μπαίνει πρόωρο τέλος στη σειρά; (vid)

Ο γιος της πραγματικής Καλλιόπης, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, ζητά να σταματήσει ο «Σασμός»

Μεγάλη επιτυχία σημειώνει η νέα δραματική σειρά του Alpha με τίτλο «Σασμός», καθώς έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Η σειρά, η οποία έχει θέμα τον έρωτα και την κρητική βεντέτα, βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας. Ωστόσο, ένας Κρητικός υποστηρίζει πως ήρθε στην Αθήνα για να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά του Alpha, ώστε να σταματήσει η μετάδοση της σειράς. Σε συνέντευξή του, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στον αέρα της εκπομπής «Open Weekend», υπογραμμίζει ότι τα πράγματα στην Κρήτη είναι πολύ τεταμένα. Μάλιστα, είναι πολύ εύκολο να τιναχθούν όλα στον αέρα, με κάποιον να πατήσει ξανά την σκανδάλη.

«Έχω έρθει από την Κρήτη για να καταθέσω ασφαλιστικά μέτρα στον Alpha, για το έργο “Σασμός”. Αναφέρεται σε μια μεγάλη βεντέτα από το 1944 μέχρι το 1964, 20 χρόνια υπήρξαν 90 νεκροί. Η μία από αυτές τις δύο οικογένειες, ήταν η οικογένεια η δική μου. Πρέπει να σταματήσει αυτό το έργο γιατί έχουν αγριέψει τα πράγματα στην Κρήτη. Είναι ένα καζάνι που βράζει. Είμαστε όλοι στην κόψη του ξυραφιού. Αν βρεθεί κάποιος και πατήσει τη σκανδάλη ο πόλεμος θ’ αρχίσει από την αρχή» δήλωσε.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 65.309 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...