ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Podcasts

Κολιτσιδάκης στο P24 Podcast: «Ο Γιοβάνοβιτς κάνει ξανά ομάδα τον Παναθηναϊκό- Ευχαριστιέσαι να την βλέπεις» (aud)

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης μιλάει στο podcast του Panathinaikos24.gr και τονίζει ότι αν ο Παναθηναϊκός συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο βάζεις γερές βάσεις για να διεκδικήσει τίτλους στο άμεσο μέλλον.

Το Panathinaikos24.gr σε άλλο ένα επεισόδιο podcast φιλοξενεί τον Θανάση Κολιτσιδάκη. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, αλλά και νυν προπονητής μιλάει για την πρώτη εικόνα που έχει για το τριφύλλι ενώ αναφέρεται και στο τι πρέπει να κάνει στο μέλλον για να βελτιωθεί και σε άλλα κομμάτια.

Επιπρόσθετα, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος είναι ένας προπονητής που όπως αναφέρει ο Κολιτσιδάκης περνάει τη σωστή νοοτροπία στους ποδοσφαιριστές του.

Παράλληλα, στέκεται στο ωραίο ποδόσφαιρο που παίζουν οι πράσινοι και τονίζει το πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι το τριφύλλι αγωνίζεται στο γήπεδο σαν Παναθηναϊκός. Με λίγα λόγια θεωρεί άξιο αναφοράς το γεγονός ότι η ομάδα μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και προσπαθεί να επιβάλλει τον ρυθμό της.

Ταυτόχρονα, εκφράζει την άποψη ότι το τριφύλλι λειτουργεί φέτος ως ομάδα και αυτό αποτελεί επιτυχία του νέου του προπονητή, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Η μεγάλη διαφορά της παρουσίας της ομάδας στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε σχέση με το περυσινό ματς και η ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Ακούστε το Podcast:

HIGHLIGHTS

READ MORE

close