ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νίκησε τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ, αλλά προβλημάτισε για μεγάλο διάστημα (vids)

Ο Παναθηναϊκός είχε προβληματική απόδοση στα τρια πρώτα δεκάλεπτα απέναντι στον Ιωνικό, σοβαρεύτηκε στο τέταρτο και έφτασε στη νίκη με 92-78 για την 3η αγωνιστική της basket league.

Νίκησε τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ, αλλά προβλημάτισε για μεγάλο διάστημα (vids)

Ο Παναθηναϊκός είχε προβληματική απόδοση στα τρια πρώτα δεκάλεπτα απέναντι στον Ιωνικό, σοβαρεύτηκε στο τέταρτο και έφτασε στη νίκη με 92-78 για την 3η αγωνιστική της basket league.

Κορυφαίοι για την ομάδα του Πρίφτη, που πήρε την πρώτη νίκη της στη φετινή Basket League ήταν οι Παπαπέτρου (19 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Γουάιτ (16 πόντοι, 5 ριμπάουντ), Φλόιντ (13 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και Νέντοβιτς (13 πόντοι).

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο η εμφάνιση δεν ήταν καλή για τον Παναθηναϊκό παρά το καλό ξεκίνημα. Οι πράσινοι έδειξαν μια χαλαρότητα απέναντι στον Ιωνικό, ο οποίος στεκόταν καλά στο ΟΑΚΑ και προσπαθούσε να φανεί ανταγωνιστικός.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.145 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Τζέρμαν ήταν εντυπωσιακός με 17 πόντους σε 20 λεπτά (!). Το σκορ του ημιχρόνου ήταν 41-35 υπέρ της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η εμφάνιση παρέμενε προβληματική για το τριφύλλι που δεν μπορούσε να βρει ρυθμό. Το σκορ στα 4 λεπτά πριν από το τέλος ήταν 52-47 υπέρ των γηπεδούχων, ενώ ο Γόντικας με καλάθι μείωσε στους 3 πόντους.

τριφυλλιού»">

Οι πράσινοι δεν απέδιδαν στο παρκέ απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος τα έδινε όλα στο ματς, μη έχοντας, φυσικά, να χάσει κάτι. Μέχρι εκείνο το σημείο ο μοναδικός… διψήφιος για τους πράσινους ήταν ο Παπαπέτρου με 10 πόντους. Το σκορ της περιόδου ήταν 63-59.

Με καλάθι του Παπαπέτρου 7.30 πριν από το φινάλε η διαφορά πήγε σε διψήφιο αριθμό (70-59) με τον Παναθηναϊκό να δείχνει πιο σοβαρός στην 4η περίοδο και τον Ιωνικό να βλέπει το ματς να ξεφεύγει. Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη διατηρούσε ένα προβάδισμα ασφαλείας για να φτάσει εν τέλει στη νίκη με σκορ 92-78.

Τα δεκάλεπτα: 17-13, 41-35, 64-59, 92-78

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.