Μπάσκετ

Νίκησε τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ, αλλά προβλημάτισε για μεγάλο διάστημα (vids)

Ο Παναθηναϊκός είχε προβληματική απόδοση στα τρια πρώτα δεκάλεπτα απέναντι στον Ιωνικό, σοβαρεύτηκε στο τέταρτο και έφτασε στη νίκη με 92-78 για την 3η αγωνιστική της basket league.

Ο Παναθηναϊκός είχε προβληματική απόδοση στα τρια πρώτα δεκάλεπτα απέναντι στον Ιωνικό, σοβαρεύτηκε στο τέταρτο και έφτασε στη νίκη με 92-78 για την 3η αγωνιστική της basket league.

Κορυφαίοι για την ομάδα του Πρίφτη, που πήρε την πρώτη νίκη της στη φετινή Basket League ήταν οι Παπαπέτρου (19 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Γουάιτ (16 πόντοι, 5 ριμπάουντ), Φλόιντ (13 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και Νέντοβιτς (13 πόντοι).

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο η εμφάνιση δεν ήταν καλή για τον Παναθηναϊκό παρά το καλό ξεκίνημα. Οι πράσινοι έδειξαν μια χαλαρότητα απέναντι στον Ιωνικό, ο οποίος στεκόταν καλά στο ΟΑΚΑ και προσπαθούσε να φανεί ανταγωνιστικός.

Ο Τζέρμαν ήταν εντυπωσιακός με 17 πόντους σε 20 λεπτά (!). Το σκορ του ημιχρόνου ήταν 41-35 υπέρ της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η εμφάνιση παρέμενε προβληματική για το τριφύλλι που δεν μπορούσε να βρει ρυθμό. Το σκορ στα 4 λεπτά πριν από το τέλος ήταν 52-47 υπέρ των γηπεδούχων, ενώ ο Γόντικας με καλάθι μείωσε στους 3 πόντους.

τριφυλλιού»">

Οι πράσινοι δεν απέδιδαν στο παρκέ απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος τα έδινε όλα στο ματς, μη έχοντας, φυσικά, να χάσει κάτι. Μέχρι εκείνο το σημείο ο μοναδικός… διψήφιος για τους πράσινους ήταν ο Παπαπέτρου με 10 πόντους. Το σκορ της περιόδου ήταν 63-59.

Με καλάθι του Παπαπέτρου 7.30 πριν από το φινάλε η διαφορά πήγε σε διψήφιο αριθμό (70-59) με τον Παναθηναϊκό να δείχνει πιο σοβαρός στην 4η περίοδο και τον Ιωνικό να βλέπει το ματς να ξεφεύγει. Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη διατηρούσε ένα προβάδισμα ασφαλείας για να φτάσει εν τέλει στη νίκη με σκορ 92-78.

Τα δεκάλεπτα: 17-13, 41-35, 64-59, 92-78

Exit mobile version