ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρίφτης: «Θα είναι μαζί μας με Μακάμπι ο Φέρελ- Δεν παίξαμε καλά»

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Ιωνικό, αλλά και την ετοιμότητα του Γιόγκι Φέρελ.

Πρίφτης: «Θα είναι μαζί μας με Μακάμπι ο Φέρελ- Δεν παίξαμε καλά» | panathinaikos24.gr

Για το παιχνίδι: «Δεν έχω να πω πολλά. Δεν παίξαμε καλά».

Τομαράς για Πιτσίλκα: «Τον γνωρίζω οικογενειακά, είναι αντι-Παναθηναϊκός»
Τομαράς για Πιτσίλκα: «Τον γνωρίζω οικογενειακά, είναι αντι-Παναθηναϊκός» 1.140 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Για τον Φερέλ: «Δεν είναι έτοιμος. Θα είναι με την ομάδα στο Τελ Αβίβ. Πρέπει να δω την κατάστασή του. Χρειάζεται κάποιες μέρες στο θέμα της φυσικής κατάστασης. Πρέπει να κοιμάται για παράδειγμα, γιατί με το τζετ λαγκ δυσκολεύεται. Έρχεται πρώτη φορά στην Ευρώπη. Να πω ότι δεν ήρθε να μας σώσει από κάτι, αλλά να μας βελτιώσει».

Για τον Χουγκάζ: «Έκανε μαζί μας προπονήσεις στην προετοιμασία. Έχει ταλέντο και έφεση στην επίθεση. Είναι θέμα δουλειάς, τα συστατικά υπάρχουν, όπως υπάρχουν σε πολλούς παίκτες. Το θέμα είναι πώς τα διαχειρίζεσαι για να γίνεις θετικός ή αρνητικός».

Για το πότε περιμένει βελτίωση: «Είναι στιγμές που παίζουμε καλά όπως το β’ δεκάλεπτο με την Ρεάλ που δεχτήκαμε 12 πόντους ή με την Λαμποράλ το δεύτερο ημίχρονο που παίξαμε δυνατά. Πρέπει να δουλέψουμε. Χρειάζεται επιμονή και επιμονή. Να πιεστούμε λίγο παραπάνω μεταξύ μας. Εξαρτάται και από τους παίκτες και από τα στοιχειώδη αποτελέσματα».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close