ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Επιβεβαιώνει τον τίτλο του φαβορί η Παρί

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Επιβεβαιώνει τον τίτλο του φαβορί η Παρί

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει σήμερα Τρίτη (19/10) στη δράση, με οκτώ μεγάλα παιχνίδια να διεξάγονται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων. Την ίδια στιγμή, δράση έχουμε στο Κόνφερενς Λιγκ, στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας αλλά και εμβόλιμες αγωνιστικές σε αρκετά πρωταθλήματα. Το Betarades.gr έχει βρει την πιο δυνατή από τις προτάσεις στοιχήματος, που προκύπτει από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά Champions League.

“Ταξιδεύουμε” στο “Parc des Princes”, εκεί όπου η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Λειψία στις 22:00. Η μεγάλη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της με 2-0, «έσβησε» γρήγορα τα σύννεφα που είχαν δημιουργηθεί μετά την νωθρή εμφάνιση της πρεμιέρας και την ισοπαλία στην έδρα της Μπριζ με 1-1. Κυνική και αποτελεσματική η ομάδα του Ποκετίνο, που εκμεταλλεύτηκε άριστα την φλυαρία των «Πολιτών» και χτύπησε στην κόντρα χάρη στην τεράστια ποιότητα που διαθέτει μεσοεπιθετικά. Οδηγεί τον όμιλο, στόχος της η πρώτη θέση. Στο πρωτάθλημα, συνεχίζει να παίζει στο ρελαντί και να κερδίζει. Μολονότι είχε πολλές απουσίες στο παιχνίδι της Παρασκευής απέναντι στην Ανζέ και η εμφάνισή της ήταν επιεικώς μέτρια, πήρε την νίκη με 2-1 που την κράτησε σε απόσταση ασφαλείας από την δεύτερη Λανς (9 βαθμοί διαφοράς). 

Από την άλλη η Λειψία πραγματοποιεί απογοητευτικό ξεκίνημά στη διοργάνωση και πλέον έχει βάλει σε σοβαρό κίνδυνο και την κατάληψη της τρίτης θέσης στον όμιλο. Η συντριβή από την Σίτι μπορεί εν μέρει να δικαιολογούταν, αλλά η ήττα από την Μπριζ με 1-2 στην έδρα της ήταν αδικαιολόγητη, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το πόσο ακίνδυνη ήταν στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Πλέον χρειάζεται υπέρβαση αν θέλει η ευρωπαϊκή χρονιά να μην πάει στράφι από νωρίς. Δύο πρόσωπα έδειξε στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Φράιμπουργκ, καθώς στο πρώτο ήταν επικίνδυνη και έκανε αισθητή την παρουσίας της, ενώ στην επανάληψη έμοιαζε «υπνωτισμένη» και έμοιαζε χαμένη τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Τρίτης!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...