ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο κολοσσός που λέγεται Wasserman θέλει να ανοίξει την πόρτα της Premier League στον Αλεξανδρόπουλο

Πως συνδέονται οι συχνές επισκέψεις ενός τεράστιου γραφείου μάνατζερ στην Ελλάδα με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο και ποιο είναι το πλάνο τους για τον νεαρό μέσο του Παναθηναϊκού.

Ο κολοσσός που λέγεται Wasserman θέλει να ανοίξει την πόρτα της Premier League στον Αλεξανδρόπουλο

Πως συνδέονται οι συχνές επισκέψεις ενός τεράστιου γραφείου μάνατζερ στην Ελλάδα με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο και ποιο είναι το πλάνο τους για τον νεαρό μέσο του Παναθηναϊκού.

Στα ελληνικά γήπεδα γυρίζουν και πάλι τις τελευταίες εβδομάδες άνθρωποι της εταιρείας Wasserman. Αναζητώντας ταλέντα στα οποία σκοπεύουν να επενδύσουν και να τους ανοίξουν τις πόρτες μεγάλων πρωταθλημάτων, όπως συνέβη πρόσφατα με δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Τι εστί Wasserman; Ένα από τα 2-3 μεγαλύτερα γραφεία μάνατζερ στον πλανήτη. Με έδρα στην Αμερική και με τεράστιο πελατολόγιο που δεν αφορά μόνο το ποδόσφαιρο. Αγγίζει μέχρι και το NBA. Ένας κολοσσός, ο οποίος έχει απλώσει για τα καλά τα δίχτυα του στον αθλητισμό και κάνει deals πολλών εκατομμυρίων. Η Wasserman ήταν εκείνη που μέσα σε ένα καλοκαίρι γέμισε τα ταμεία του ΠΑΟΚ με 20 εκατομμύρια ευρώ με τις πωλήσεις των Τζόλη και Γιαννούλη στην αγγλική Νόριτς. 12 εκατομμύρια για τον θαυματουργό Τζόλη και άλλα 7 για τον Γιαννούλη, συν το ένα εκατομμύριο του δανεισμού του πριν ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς ο αγγλικός σύλλογος.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.009 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τις τελευταίες εβδομάδες εκπρόσωποι της εταιρείας είναι και πάλι στην Ελλάδα και παρακολουθούν αγώνες με συγκεκριμένους στόχους. Ένας απ’ αυτούς είναι ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Κυρίως για εκείνον βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Είναι ένα από τα πρότζεκτ που έχουν… κυκλώσει οι Αμερικάνοι ο νεαρός χαφ του Παναθηναϊκού. Και δημιουργούν λίστα με ομάδες υποψήφιες για την αγορά του Αλεξανδρόπουλου, συμπεριλαμβανομένων συλλόγων της Premier League, εκεί που υπάρχουν και τα περισσότερα λεφτά. Μία συγκεκριμένη ομάδα της Premier μάλιστα παρακολουθεί τον Αλεξανδρόπουλο από την περσινή σεζόν σχεδόν σε κάθε παιχνίδι και οι σκάουτερς που έχει δημιουργούν συνεχόμενα reports για εκείνον.

Περισσότερα με… διευθύνσεις και ονόματα προσεχώς. Η Wasserman πάντως δεν έχει απαίτηση να κάνει τον παίκτη δικό της. Να τον υπογράψει, δηλαδή, προκειμένου να τον εκπροσωπεί μόνο εκείνη. Γενικά η τακτική της είναι να αναζητεί μεγάλα deals με τις διασυνδέσεις που έχει, να μεσολαβεί για να γίνουν οι μεταγραφές και να βγαίνουν κερδισμένες όλες οι πλευρές. Οι παίκτες, οι ατζέντηδες, οι πωλητές, οι αγοραστές και φυσικά εκείνη.

Ο Αλεξανδρόπουλος είναι ένα πρότζεκτ που στον Παναθηναϊκό πίστεψαν από την πρώτη στιγμή και βλέπουν πως παιχνίδι με το παιχνίδι ωριμάζει όλο και περισσότερο. Στα χέρια του Γιοβάνοβιτς, δε, ο “Αλεξανδρό” μοιάζει ήδη με… φτασμένο ποδοσφαιριστή. Κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο, έχοντας επιβλητική παρουσία και στις δύο μεριές του γηπέδου. Ένα σύγχρονο box to box χαφ που κάνει όλες τις δουλειές. Και που σύντομα θα είναι βασικός ποδοσφαιριστής της Εθνικής ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.