ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Το μήνυμα που «έκαψε» τον Ικάρντι: «Πρέπει να βγούμε και να γαμ@@@»

Ο γάμος του Μάουρο Ικάρντι με τη Γουάντα Νάρα φαίνεται να περνά κρίση που δεν θα περάσει, με την σύζυγο του ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν να στέλνει μήνυμα χωρισμού με το... γυμνό, από δαχτυλίδι, χέρι της.

Το μήνυμα που «έκαψε» τον Ικάρντι: «Πρέπει να βγούμε και να γαμ@@@»

Ο γάμος του Μάουρο Ικάρντι με τη Γουάντα Νάρα φαίνεται να περνά κρίση που δεν θα περάσει, με την σύζυγο του ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν να στέλνει μήνυμα χωρισμού με το… γυμνό, από δαχτυλίδι, χέρι της.

Στο μεταξύ, η εκπομπή “Los Angeles de la Manana” φέρεται να εντόπισε το μήνυμα που εξόργισε την καυτή Αργεντίνα, με την Τσίνα Σουάρεθ να αρνείται ότι εμπλέκεται αλλά να… προδίδεται.

Η πανέμορφη 29χρονη φέρεται να είχε στείλει μέσω Telegram στον Ικάρντι πως «πρέπει κάποια μέρα να βγούμε και να γαμ@@@με, κάπου που δεν θα σε ξέρουν». Η ειρωνεία είναι ότι, σύμφωνα με δημοσιεύματα των διεθνών ΜΜΕ, όλα ξεκίνησαν όταν ο 28χρονος επιθετικός ζήτησε να δει τα μηνύματα της Γουάντα επειδή είχε ο ίδιος κάποιους προβληματισμούς, με τη γυναίκα του να δέχεται υπό την προϋπόθεση να δει κι εκείνη το κινητό του…

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.341 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: sportfm.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.