ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Με αποτέλεσμα στην Τρίπολη, γυρίζει το κουμπί και στα εκτός έδρας – Στόχος οι νίκες πάντα και παντού»

Ο Διονύσης Δεσύλλας επισήμανε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM τη σημασία της νίκης του Παναθηναϊκού τόσο με Αστέρα όσο και με Ατρόμητο για διαφορετικούς λόγους, αλλά και πώς προσεγγίζει τα δύο αυτά ματς η ομάδα.

Δεσύλλας: «Με αποτέλεσμα στην Τρίπολη, γυρίζει το κουμπί και στα εκτός έδρας - Στόχος οι νίκες πάντα και παντού»

Ο Διονύσης Δεσύλλας επισήμανε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM τη σημασία της νίκης του Παναθηναϊκού τόσο με Αστέρα όσο και με Ατρόμητο για διαφορετικούς λόγους, αλλά και πώς προσεγγίζει τα δύο αυτά ματς η ομάδα.

Την δική του σημασία έχει για τον Παναθηναϊκό τόσο το επικείμενο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης όσο και εκείνο που ακολουθεί με τον Ατρόμητο, όπως επισήμανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Στο ματς με τον Ατρόμητο δεν υπάρχει γυρισμός. Αν με τον Αστέρα δεν νικήσει, θα είναι πισωγύρισμα, θα στεναχωρηθούν όλοι, αλλά γυρίζει η κατάσταση. Σε μια μεγάλη ομάδα είτε προερχόμενη από κρίση, είτε σε χρυσές εποχές, ο αποκλεισμός στο Κύπελλο είναι πικρός. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά για τον Παναθηναϊκό και αυτό το πνεύμα υπάρχει, αλλά στο ένα κερδίζεις, προκρίνεσαι και προχωράς ή χάνεις και έχεις προβλήματα, ενώ στο άλλο διορθώνεται η απώλεια. Με αποτέλεσμα στην Τρίπολη, γυρίζει το κουμπί και εκτός έδρας», είπε μεταξύ άλλων.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.572 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε πως ζητούμενο για το «τριφύλλι» είναι η διάρκεια και η σταθερότητα, με το «χτίσιμο» ενός σερί και το να πάρει ένα εκτός έδρας αποτέλεσμα σε πρώτο πλάνο.

Επίσης, ο Δεσύλλας τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός φέτος έχει μπει σε ένα άλλο επίπεδο πνευματικά χάρη στον Γιοβάνοβιτς και πως η κουβέντα που υπάρχει είναι νίκη με Αστέρα, νίκη με Ατρόμητο, νίκη με ΟΦΗ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.