ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σοβαρός και προσγειωμένος με μοναδικό στόχο το διπλό στην Τρίπολη

Ο Παναθηναϊκός φορτσάρει από την Τετάρτη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Σοβαρός και προσγειωμένος με μοναδικό στόχο το διπλό στην Τρίπολη

Ο Παναθηναϊκός φορτσάρει από την Τετάρτη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι πράσινοι, μετά τη νίκη επί του Ιωνικού, και το απόλυτο μέσα στην έδρα τους, στρέφουν την προσοχή τους στο ματς του Σαββάτου με τους Αρκάδες και ο στόχος είναι ξεκάθαρος: Να έρθει το πρώτο διπλό για φέτος. Έπειτα από τις ήττες σε Γιάννενα και “Κλεάνθης Βικελίδης” και την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”, το “τριφύλλι” θέλει πάση θυσία το τρίποντο με τον Αστέρα και πάνω σε αυτό δουλεύει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Σέρβος τεχνικός ρίχνει τους τόνους και κοιτάζει μαζί με τους παίκτες του με την απαιτούμενη σοβαρότητα και προσοχή το δύσκολο ματς της Τρίπολης, μια έδρα που τα τελευταία χρόνια δυσκολεύει τον Παναθηναϊκού, αφού η τελευταία νίκη ήρθε το 2017.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.179 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην προπόνηση της Τετάρτης θα αρχίσει ο Γιοβάνοβιτς να καταστρώνει τα πρώτα του πλάνα. Ο Πούγγουρας που υπέστη μια κάκωση, πιθανότατα θα είναι στη διάθεση του προπονητή του, αφού δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, ενώ ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αν ο έμπειρος κόουτς σκεφτεί αλλαγές στο βασικό σχήμα. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα μιλάμε για μια με δυο και όχι παραπάνω.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.