ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κοντός για την απομάκρυνση Μπερτομέου: «Υπάρχει ένα «γαμώτο» για όλα αυτά που έχει περάσει ο ΠΑΟ» (aud)

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Κοντός, σχολίασε την απομάκρυνση του Τζόρντι Μπερτομέου από την Ευρωλίγκα.

Κοντός για την απομάκρυνση Μπερτομέου: «Υπάρχει ένα «γαμώτο» για όλα αυτά που έχει περάσει ο ΠΑΟ» (aud)

Ο Δημήτρης Κοντός σχολίασε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 την αποχώρηση του Τζόρντι Μπερτομέου. «Δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμη αλλά είναι κάτι που προκύπτει. Σίγουρα βλέπω μια κινητικότητα. Υπάρχει μεγάλη σύμπνοια ανάμεσα σε πολλές ομάδες και αυτό που επικρατεί στο ΔΣ της Λίγκας είναι το καλό του αθλήματος», ανέφερε ο Δημήτρης Κοντός προσθέτοντας πως θα πρέπει οι μέτοχοι των ομάδων να έχουν κάνει οικονομικό έλεγχο για τα πεπραγμένα του Μπερτομέου και τόνισε την ανάγκη να γεφυρωθεί το χάσμα που υπάρχει στο μπάσκετ. «Θεωρώ αυτονόητο πως από τη στιγμή που άρχισε μια τέτοια διαδικασία οι μέτοχοι έχουν πατήσει κάπου για να ξεκινήσει αυτή η διαδικασία. Προφανώς και υπάρχει κάποια ατζέντα. Αυτό μας περιορίζει και όποια ανακοίνωση θα μπορούσε να υπάρχει. Θεωρώ δεδομένο ότι η προσπάθεια που γίνεται είναι προς τη βελτίωση του αθλήματος. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι το σημαντικό είναι η γεφύρωση του χάσματος που υπάρχει μεταξύ Ευρωλίγκας και FIBA», τόνισε. Τέλος, αναφέρθηκε στην κόντρα που είχε ο Παναθηναϊκός με τον Ισπανό δικηγόρο εδώ και χρόνια τονίζοντας το πόσο οι πράσινοι έχουν πληγεί από αυτή αλλά και το γεγονός ότι πια οι περισσότερες ομάδες της Λίγκας έχουν ως σκεπτικό ότι γίνει να γίνει για το καλό του αθλήματος. «Έχουν γίνει πολλά τα τελευταία χρόνια για τα οποία μπορεί να μιλάει ο Παναθηναϊκός. Ακολούθησαν βροχή τα πρόστιμα για τον Παναθηναϊκό», και πρόσθεσε: «…δεν είναι πλέον μόνο ο ΠΑΟ. Υπάρχει σύμπραξη των ομάδων που με ησυχία κάθονται στο τραπέζι για να βρουν μια λύση. Μια ομάδα που έχει πληγεί, όπως ο ΠΑΟ υπάρχει ένα «γαμώτο» για όλα αυτά που έχει περάσει ο ΠΑΟ τα τελευταία χρόνια. Θυμάστε τι έγινε με τον Ομπράντοβιτς στο Βερολίνο. Τι έγινε με τον Θανάση. Περιμένουμε όμως και μια επίσημη ανακοίνωση. Οι ομάδες θα βγουν πιο ισχυρές από αυτή τη διαδικασία», τόνισε

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.