ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος κατά Μπερτομέου: “Έφερνε μισθοφόρους για να γ@@@@ τον Παναθηναϊκό”

Ξέσπασμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατά του Τζόρντι Μπερτομέου με αφορμή την απόφαση για την καθαίρεσή του.

Γιαννακόπουλος κατά Μπερτομέου:

Ξέσπασμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατά του Τζόρντι Μπερτομέου με αφορμή την απόφαση για την καθαίρεσή του.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήταν ο πρώτος που είχε κοντραριστεί με τον Ισπανό δικηγόρο. Με αναρτήσεις του στο instagram τα… έχωσε στον εκτελεστικό διευθυντή της διοργάνωσης για την κακοδιαχείριση του στην Ευρωλίγκα.

«Κάποιοι από εμάς μπορούσαν πάντα να δουν πίσω από τη μάσκα σου. Τώρα μέχρι και οι τυφλοί μπορούν να δουν», έγραψε αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε μια φωτογραφία του Μπερτομέου ενώ σε στόρι αναφέρει:

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.714 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Οι άνθρωποι του μπάσκετ και εγώ προσωπικά θέλουμε να ξέρουμε γιατί ο Τζόρντι Μπερτομέου διώχθηκε από τη Euroleague. Θα μου δώσει κάποιος πίσω τα 3 εκατ. ευρώ που πλήρωσα σε τιμωρίες; Θα μου δώσει κάποιος πίσω όλο τον χρόνο που δυσφήμισε το όνομα μου; Θα μου δώσει κάποιος πίσω τα 50 εκατ. ευρώ που έβαλα όλα αυτά τα χρόνια και που πήγαν στράφι από τον Μπερτομέου που έφερνε μισθοφόρους στο ΟΑΚΑ για να γ@@@@ τον Παναθηναϊκό;», καταλήγει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.