ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Νίκησε τον Ολυμπιακό με γκολ του Ναλιτζή

Ο Παναθηναϊκός Κ17 επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού στο Γ. Καλαφάτης

Παναθηναϊκός: Νίκησε τον Ολυμπιακό με γκολ του Ναλιτζή

Ο Παναθηναϊκός Κ17 επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού στο Γ. Καλαφάτης.

Οι πράσινοι, μετά την ήττα από τον ΟΦΗ, έβγαλαν αντίδραση και επικράτησαν του αιωνίου αντιπάλου σε ματς για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στο 7′ ο Νότας, έπειτα από ωραία ενέργεια απ’ τα δεξιά, έκανε παράλληλη μπαλιά προς τον Ναλιτζή, ο οποίος με σουτ από κοντά εκτέλεσε γράφοντας το 1-0 και σκόραρε για μια ακόμη φορά με την πράσινη φανέλα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 33.313 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο 10′ ο Πιτσώτης σούταρε μέσα απ’ την περιοχή  αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 42′ ήταν η ώρα του Ολυμπιακού για να απειλήσει, όμως το σουτ του Μοίρα δεν βρήκε στόχο.

Στο 57′ ο Παναθηναϊκός άγγιξε το γκολ όταν η σέντρα-σουτ του Ρομάνο, κι αφού η μπάλα κόντραρε στον Κωστούλα, κατέληξε στο δοκάρι των Πειραιωτών.

Παναθηναϊκός: Παπανικολόπουλος, Κοκκάκης, Διαμαντής, Δάμης, Πιτσώτης, Λιατίφης, Νικολετόπουλος, Λάζαρης (78′ Γεωργουλάκης), Νότας (90′ Ορμενάι), Τόμπρας (50′ Ρομάνο), Ναλιτζής.

Ολυμπιακός: Μακρής, Αρσενίδης, Σαββάκης, Κωστούλας, Φίλος, Σταράκης (76′ Μαυρόπουλος), Φαναράς (59′ Κακάκιος), Πρεκατές (59′ Αλαφάκης), Μοίρας (76′ Μουζακίτης), Παπακανέλλος, Γατόπουλος (44′ Δρόσος).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.