ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Λογικό φαβορί η Σοσιεδάδ

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Λογικό φαβορί η Σοσιεδάδ

Πλούσιο σε αναμετρήσεις το σημερινό πρόγραμμα, με τις αναμετρήσεις του Γιουρόπα Λιγκ και του Κόνφερενς λιγκ να ξεχωρίζουν. Την ίδια στιγμή υπάρχουν εμβόλιμες αγωνιστικές σε αρκετά πρωταθλήματα και το Betarades.gr έχει βρει την πιο δυνατή από τις προτάσεις στοιχήματος, που προκύπτει από το Γιουρόπα Λιγκ και ενώ εσείς μπορείτε να βρείτε όλα τα προγνωστικά Conference League με ένα κλικ.

Το παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθούμε είναι το Στουρμ Γκρατς – Σοσιεδάδ για την 3η αγωνιστική των ομίλων. Η ομάδα από την Αυστρία ήξερε από την αρχή πως η αποστολή της είναι εξαιρετικά δύσκολη στη συγκεκριμένη διοργάνωση και πως προτεραιότητα έχει να συλλέξει εμπειρίες προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί μελλοντικά σε υψηλότερες απαιτήσεις και να ανέβει επίπεδο. Αυτό επιβεβαιώνεται και στον αγωνιστικό χώρο, αφού το χάσμα που την χωρίζει από τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου είναι κάτι περισσότερο από ευδιάκριτο. 

Από την πλευρά της η Σοσιεδάδ έμεινε όρθια στα δύο πρώτα παιχνίδια του ομίλου, αποσπώντας ισάριθμες ισοπαλίες και πλέον έχει μπροστά της τα δύο παιχνίδια με την Στουρμ Γκρατς στα οποία θέλει ιδανικά έξι βαθμούς για να αισθάνεται μεγαλύτερη σιγουριά ως προς την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ζει ιστορικές στιγμές, βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή του πρωταθλήματος, έχει βέβαια ματς παραπάνω, και το απολαμβάνει ενώ έχει συμπληρώσει 10 παιχνίδια αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις!

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Πέμπτης!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...