ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Δύσκολη δοκιμασία στο Τελ Αβίβ κόντρα στη Μακάμπι

Την Μακάμπι Τελ Αβίβ αντιμετωπίζει απόψε (21:05, Novasports Prime, Panathinaikos24.gr) ο Παναθηναϊκός για την 5η αγωνιστική της Euroleague, σε μια αρκετά δύσκολη δοκιμασία για τους παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη.

Παναθηναϊκός: Δύσκολη δοκιμασία στο Τελ Αβίβ κόντρα στη Μακάμπι

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο 1-3 και μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν, δοκιμάζεται απόψε (21:05, Novasports Prime, Panathinaikos24.gr) στην καυτή έδρα της ομάδας του Τελ Αβίβ που έχει ήδη ανακοινώσει sold out.

Οι «πράσινοι» πέρα από την απουσία του Λευτέρη Μποχωρίδη δεν αντιμετωπίζουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα, ενώ μαζί με την αποστολή της ομάδας βρίσκεται και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα ο Γιόγκι Φέρελ που αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Δημήτρη Πρίφτη για το ντεμπούτο του στη διοργάνωση.

Για την Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου, κανονικά αναμένεται ν’ αγωνιστεί ο Άντε Ζίζιτς, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Κάμερον Τέιλορ, αφού ο Αμερικανός άσος ταλαιπωρείται από ίωση.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.281 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την αναμέτρηση θα σφυρίξουν οι Χουάν Κάρλος Γκαρσία, Σαούλιους Ράτσις και Καρμέλο Πατέρνικο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.