ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πειθαρχική δίωξη στο «τριφύλλι» – Κίνδυνος για τιμωρία έδρας

Τον κίνδυνο τιμωρίας της έδρας του αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, μετά την πειθαρχική δίωξη που του ασκήθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ.

Παναθηναϊκός: Πειθαρχική δίωξη στο «τριφύλλι» - Κίνδυνος για τιμωρία έδρας

Στη δίωξη που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, αναφέρεται σε επεισόδια που φαίνεται να έγιναν στο παιχνίδι με τον Ιωνικό και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και το άρθρο 15 4β στο οποίο γίνεται λόγος για τιμωρία 2-4 αγωνιστικές.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 15 παρ.3ε’, 4β’, 5α’ και 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...