ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Εδώ θα δείτε την αναμέτρηση Ενισέι – Παναθηναϊκός

Από το youtube και το επίσημο κανάλι της FIBA, θα μεταδοθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ενισέι.

Εδώ θα δείτε την αναμέτρηση Ενισέι - Παναθηναϊκός

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει στις 15:00, εκτός έδρας την Ενισέι για τη 2η αγωνιστική του ομίλου στο Eurocup.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για το συγκρότημα της Ελένης Καπογιάννη, με τις «πράσινες» να θέλουν τη νίκη για να ανέβουν στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Η αναμέτρηση δεν έχει τηλεοπτική κάλυψη, ωστόσο θα προβληθεί από το διαδίκτυο και συγκεκριμένα από το επίσημο κανάλι της FIBA στο Youtube πατώντας πάνω στο λινκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.