ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πετρούνιας για #metoo: «Δεν έχω δει αθλητή που να βρίσκεται στα “φώτα” να έχει τέτοιο παράπονο» (vid)

Δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας, αναφερόμενος στις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο του αθλητισμού.

Πετρούνιας για #metoo: «Δεν έχω δει αθλητή που να βρίσκεται στα “φώτα” να έχει τέτοιο παράπονο» (vid) | panathinaikos24.gr

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης ο Έλληνας ολυμπιονίκης ρωτήθηκε για το κίνημα #metoo και τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, και προχώρησε σε μια αιχμηρή δήλωση.

Κλείδωσε: Πότε ανακοινώνεται το lockdown μετά τη δραματική κατάσταση στα νοσοκομεία
Κλείδωσε: Πότε ανακοινώνεται το lockdown μετά τη δραματική κατάσταση στα νοσοκομεία 1.261.606 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε για μεμονωμένα περιστατικά που δεν είναι σίγουρος και αν όντως υπάρχουν και παράλληλα ανέφερε ότι αθλητές που έχουν πετύχει τους στόχους τους, δεν έχουν κάνει ποτέ τέτοιου είδους καταγγελία-παράπονο.

Μία δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

«Αν, αν υπήρξαν, γιατί δεν είμαι σίγουρος, δεν έχω δει κάτι, μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως, δεν έχω δει αθλητή που να βρίσκεται στα “φώτα” και έχει υλοποιήσει τους στόχους του να έχει τέτοιο παράπονο. Ότι κι αν σημαίνει αυτό», ανέφερε ο πρωταθλητής των κρίκων.

Δεν έχω δει αθλητή που βρίσκεται στα "φώτα" και έχει υλοποιήσει τους στόχους του να έχει τέτοιο πρόβλημα», δηλώνει ο Λευτέρης Πετρούνιας, αναφερόμενος στα όσα ακούγονται για τα περιστατικά #metoo και στον χώρο του αθλητισμού. Η αναφορά του στην εγκυμοσύνη της Βασιλικής Μιλλούση αλλά και στο τρίτο παιδί.">

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close