ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Πράσινο» πάρτι στο Κρασνογιάρσκ!

Τα κορίτσια του Παναθηναϊκού πέτυχαν ένα τεράστιο διπλό μέσα στην Ρωσία επί της Ενισέι με 69-61 και μπήκαν γερά στην διεκδίκηση της πρόκρισης στον επόμενο γύρο του Eurocup. Απίθανη ανατροπή από τα κορίτσια της Καπογιάννη στα τελευταία λεπτά. Τρομερή η Ριντ (29 π.), καθοριστική η Λύμουρα.

«Πράσινο» πάρτι στο Κρασνογιάρσκ!

Τα κορίτσια της Ελένης Καπογιάννη πέτυχαν μια μείζονος σημασίας νίκη επί της Ενισέι. Οι πράσινοι επικράτησαν με 69-61 εκτός έδρας μέσα στη Ρωσία και έβαλαν… φωτιά στον όμιλο.

Οι πράσινες πλέον βρίσκονται στη δεύτερη θέση και διεκδικούν στα ίσα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup. Κορυφαία της αναμέτρησης ήταν η Ριντ με 29 πόντους και 6 ριμπάουντ. Καθοριστική ωστόσο μπορεί να χαρακτηριστεί η εμφάνιση της Λολίτας Λύμουρα, η οποία πέτυχε δύο καθοριστικά τρίποντα στο τέλος του αγώνα.

Το ματς

Στην πρώτη περίοδο ο Παναθηναϊκός μπήκε κάπως νωθρά στο παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση με αποτέλεσμα να μείνουν πίσω στη λήξη της με 17-8.

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρόλα αυτά στη δεύτερη περίοδο το «τριφύλλι» συνήλθε στο επιθετικό κομμάτι, βρήκε τον τρόπο να βάζει τη μπάλα στο αντίπαλο καλάθι και μείωσε την διαφορά με τη λήξη του ημιχρόνου σε 34-31.

Η Τρίτη περίοδος ήταν «σφιχτή» σχετικά και για τις δύο ομάδες που δεν έβρισκαν πολύ εύκολα επιθετικές λύσεις ωστόσο δεν άλλαξε κάτι στην ισορροπία του αγώνα καθώς οι γηπεδούχες ήταν μπροστά με 50-47.

Το συγκρότημα της Ελένης Καπογιάννη «χτύπησε» την κατάλληλη στιγμή στην τέταρτη περίοδο καθώς έκλεισε τους δρόμους προς το καλάθι προς τον αντίπαλο και παράλληλα έκανε την καλύτερη επιθετική του επίδοση. Έτσι το τελικό 61-69 ήρθε δίκαια και γιορτάστηκε δεόντως από την «πράσινη αποστολή.

Ενισέι (Σουνέκινα):Σετίνα, Τζόουνς 18, Ματβέεβα 4, Μπρατσίκοβα, Νάρεντ 6, Πατσουρίνα 5, Λάτσγκαλ 3, Βανλού 16, Κρίμοβα 9 και Κορνιένκο.

Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Χατζηνικολάου 4, Χολμς 18, Λύμουρα 11(3), Ριντ 29, Βιντσιλαίου 3, Μπουντούρη, Γρηγοροπούλου, Κωτούλα, Μυλωνάκη, Σταχ 4, Σταμάτη, Ζιάκα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.