ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρώτη ευρωπαϊκή νίκη του Παναθηναϊκού μετά από 22 χρόνια

Η ομάδα μπάσκετ των Γυναικών του Παναθηναϊκού πήρε την πρώτη ευρωπαϊκή της νίκη μετά από 22 χρόνια.

Πρώτη ευρωπαϊκή νίκη του Παναθηναϊκού μετά από 22 χρόνια

Πολύ μεγάλη ήταν η σημερινή νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ενισέι με 69-61 στην Ρωσία.

Τα κορίτσια της Ελένης Καπογιάννη με τρομερή εμφάνιση πανηγύρισαν την πρώτη νίκη του τριφυλλιού μετά από 22 ολόκληρα χρόνια.

Η τελευταία πράσινη επικράτηση είχε πραγματοποιηθεί στις 9 Νοεμβρίου του 1999 απέναντι στη Μοντάνα με 52-58 εκτός έδρας.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελούσε το νούμερο δύο στην Ευρώπη τότε, ούσα κάτω από την Euroleague, με τον Παναθηναϊκό να συμμετέχει 7 φορές, με τελευταία τη σεζόν 1999-2000.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.