ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μέικον: «Παλέψαμε μέχρι το τέλος – Σπουδαίος τύπος ο Φέρελ»

Στην προσπάθεια που έκανε ο Παναθηναϊκός για να επιστρέψει στο ματς και να το διεκδικήσει αναφέρθηκε ο Ντάριλ Μέικον που σχολίασε και την παρουσία του Γιόγκι Φέρελ.

Μέικον: «Παλέψαμε μέχρι το τέλος - Σπουδαίος τύπος ο Φέρελ»

Ο Αμερικανός γκαρντ, αναφέρθηκε στην εικόνα που είχε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τη Μακάμπι, επεσήμανε πως η ομάδα τα έδωσε όλα μέσα στο γήπεδο, ενώ τόνισε τη σπουδαιότητα της παρουσίας του Γιόγκι Φέρελ στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αμερικανός γκαρντ στην κάμερα της NOVA:

«Παλέψαμε μέχρι το τέλος, μείναμε ως ομάδα μαζί. Είμαι περήφανος για εμένα και την ομάδα μου που προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να συνεχίσουμε την προσπάθεια». 

Για το αν φταίει η άμυνα ή η επίθεση: «Είναι λίγο από όλα. Πρέπει να προσπαθήσουμε και στις δύο πλευρές του παρκέ. Να βάλουμε τους εαυτούς μας στο ματς. Υπάρχουν 4-5 παίκτες που δεν έχουμε παίξει στην Euroleague. Μαθαίνουμε το παιχνίδι, μαθαίνουμε ως ομάδα. Πρέπει να δουλεύουμε για να εμφανιστούμε για 40 λεπτά.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.924 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα εντός έδρας ματς: «Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε σαν ομάδα και ως σύνολο για όλο το παιχνίδι. Πρέπει να βρούμε λύση και να κερδίσουμε σερί αγώνες για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Να δίνουμε την καρδιά μας για 40 λεπτά».

Για τον Φέρελ: «Έχει κάνει μόνο μία προπόνηση και έχει παίξει μόνο έναν αγώνα. Προσπαθεί να μάθει την ομάδα. Είναι σπουδαίος παίκτης και ακόμα καλύτερος συμπαίκτης. Έχω απεριόριστο σεβασμό παικτικά αλλά και σαν άνθρωπο. Είναι σπουδαίος τύπος. Μιλάει σαν ηγέτης που έρχεται από το ΝΒΑ. Μόλις μάθει την ομάδα θα μας βοηθήσει πολύ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.