Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει ούτε στην Τρίπολη

Το πρώτο του «διπλό» ψάχνει ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην αλλάζει την ενδεκάδα στο ματς της Τρίπολης.

Ο Παναθηναϊκός μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και την επιβλητική εμφάνιση με τον Ιωνικό εντός έδρας, ψάχνει το πρώτο «διπλό» της σεζόν στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα για να «χτίσει» ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων.

Οι «πράσινοι» το Σάββατο θα αντιμετωπίσουν τον Αστέρα στο «Θ. Κολοκοτρώνης», με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην αλλάζει το βασικό σχήμα που χρησιμοποιεί στα τελευταία ματς. ο Σέρβος τεχνικός έχει μια τριάδα αγώνων μπροστά του που θα κρίνουν πολλά, καθώς μετά τον Αστέρα, έπεται το ματς του Περιστερίου για το κύπελλο Ελλάδας με τον Ατρόμητο αλλά και ο ΟΦΗ στο «Απ. Νικολαΐδης».

Στο μυαλό του ουδείς μπορεί να βρίσκεται, αλλά όπως δείχνουν τα δεδομένα στην Αρκαδία ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με την ίδια ομάδα σε πρόσωπα και σχήμα που έχει «τρέξει» στα ματς με Ολυμπιακό και Ιωνικό.

Το μόνο ερωτηματικό είναι οι δύο θέσεις που παίζονται και αυτές είναι η μια στο κέντρο της άμυνας και η άλλη στο δεξί άκρο. Αν επανέλθει στο βασικό σχήμα ο Φραν Βέλεθ θα βρεθεί δίδυμο με τον Αχιλλέα Πούγγουρα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει αρκετές πιθανότητες παρά την επιστροφή του Ισπανού στοπερ στις προπονήσεις. Ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Σάντσες τούτη τη στιγμή έχει προβάδισμα αντί του Κώτσιρα.

Ωστόσο τα πάντα θα κριθούν στη σημερινή προπόνηση, με την οποία το «τριφύλλι» θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Τρίπολη.

Exit mobile version