ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Αλεκ Μπάλντουιν: «Γιατί μου δώσατε όπλο με αληθινές σφαίρες;» – Συντετριμμένος ο ηθοποιός μετά τη δολοφονία από λάθος

Ο Αλεκ Μπάλντουιν λίγο μετά το τραγικό περιστατικό άρχισε να ρωτά γιατί του έδωσαν όπλο με αληθινές σφαίρες.

Αλεκ Μπάλντουιν: «Γιατί μου δώσατε όπλο με αληθινές σφαίρες;» - Συντετριμμένος ο ηθοποιός μετά τη δολοφονία από λάθος

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Showbiz 411, ο Αλεκ Μπάλντουιν λίγο μετά το τραγικό περιστατικό άρχισε να ρωτά γιατί του έδωσαν όπλο με αληθινές σφαίρες – Εκπρόσωπος της εταιρείας παραγωγής επέμεινε ότι το όπλο ήταν ρέπλικα και ήταν γεμάτο με άσφαιρα

Γιατί μου δώσατε όπλο με αληθινές σφαίρες;», επαναλάμβανε διαρκώς ο ηθοποιόςΑλεκ Μπάλντουιν, σοκαρισμένος. Ο γνωστός ηθοποιός, Αλεκ Μπάλντουιν, πυροβόλησε και σκότωσε τη διευθύντρια φωτογραφίαςHalyna Hutchins, στα γυρίσματα της ταινίας Rust ενώ ο σκηνοθέτης Joel Souza τραυματίστηκε, νοσηλεύθηκε αλλά λίγες ώρες αργότερα πήρε εξιτήριο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Showbiz 411, ο Αλεκ Μπάλντουιν λίγο μετά το τραγικό περιστατικό άρχισε να ρωτά γιατί του έδωσαν όπλο με αληθινές σφαίρες. Εκπρόσωπος της εταιρείας παραγωγής επέμεινε ότι το όπλο ήταν ρέπλικα και ήταν γεμάτο με άσφαιρα. Και πρόσθεσε ότι τέτοιου είδους συμβάντα είναι μεν σπάνια αλλά συμβαίνουν. Η υπόθεση πάντως παραμένει ένα άλυτο μυστήριο. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς συνέβη. Ο Μπάλντουιν οδηγήθηκε στο γραφείο του Σερίφη για να ανακριθεί αλλά δεν συνελήφθη και δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.367 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Remaining Time-0:00
Fullscreen

Mute

γεμάτο» όπλο που άφησε νεκρή και τραυματία">πιστόλι γυρισμάτων» που κρατούσε ο Άλεκ Μπάλντουιν, εξελίσσεται σε γρίφο, ενώ ο εξειδικευμένος χολυγουντιανός ιστότοπος The Hollywood Reporter, επιμένει πως μια από τις πλέον σοκαριστικές στιγμές στα χρονικά της κινηματογραφικής βιομηχανίας οφείλονται σε «ατύχημα». Στα μέσα ενημέρωσης βρίθουν οι εικασίες για το αν το όπλο είχε σφαίρα ή σκάγια, χωρίς να αποκλείεται κάποιος από την παραγωγή σκόπιμα να έβαλε σφαίρα στο όπλο.">

Rust».">

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.