ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Αυστηρός και άδικος νόμος» – Ασκεί έφεση η ΠΑΕ

Η αντίδραση του Παναθηναϊκού μετά την τιμωρία των δυο αγωνιστικών για τα γεγονότα στο ματς με τον Ιωνικό.

Παναθηναϊκός: «Αυστηρός και άδικος νόμος» - Ασκεί έφεση η ΠΑΕ

Η αντίδραση του Παναθηναϊκού μετά την τιμωρία των δυο αγωνιστικών για τα γεγονότα στο ματς με τον Ιωνικό.

Οι πράσινοι θα ασκήσουν έφεση, κάνουν λόγο για “αυστηρό και άδικο νόμο” και απορούν για το τι άλλο πρέπει να κάνουν ώστε να μην μπορεί μια πολύ μικρή μειοψηφία να στερεί από τον σύλλογο την τεράστια δύναμη της έδρας του εξαιτίας ενός τόσο αυστηρού νόμου.

«Ο Παναθηναϊκός θεωρεί ιδιαιτέρως αυστηρή και άδικη την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της λίγκας και εξυπακούεται ότι πηγαίνουμε σε έφεση κατά της ποινής», τονίζουν απ’ την  πράσινη ΠΑΕ και συμπληρώνουν:

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.518 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Επί της ουσίας πρόκειται για έναν άκρως υπερβολικό και άδικο νόμο ο οποίος δένει τα χέρια των ομάδων ακόμη και σε εντελώς μεμονωμένα και μικρής έκτασης περιστατικά, όπως αυτό του περασμένου Σαββάτου.

Ως εκ τούτου απορούμε για το τι άλλο πρέπει να κάνουμε ώστε να μην μπορεί μια πραγματικά πολύ μικρή μειοψηφία να στερεί από τον σύλλογο την τεράστια δύναμη της έδρας του εξαιτίας ενός τόσο αυστηρού νόμου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.