ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ψάχνει «διπλό» αυτοπεποίθησης στην Τρίπολη

Το πρώτο του διπλό στο φετινό πρωτάθλημα ψάχνει στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Αστέρα (20:30, Novasports Prime, Panathinaikos24.gr) για να συνεχίσει την ανοδική του πορεία. Τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη βασική ενδεκάδα.

Παναθηναϊκός: Ψάχνει «διπλό» αυτοπεποίθησης στην Τρίπολη

Οι «πράσινοι», που ψάχνουν το πρώτο τους διπλό στο πρωτάθλημα, θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις της Λεωφόρου και να πετύχουν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη, που θα τους ανεβάσει πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα της Super League, αλλά και θα τονώσει την ψυχολογία τους.

Αγωνιστικά για το ματς με του Αρκάδες ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει στους Μακέντα, Κουρμπέλη και Λούντκβιστ, όπως και στους Μπεκ και Αγιούμπ που έχουν μείνει εκτός αποστολής. Ενώ για τον Αστέρα Τρίπολης, ο Μίλαν Ράσταβατς δεν θα μπορέσει να αξιοποιήσει τον Καπίγια.

Σχετικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας ο Γιοβάνοβιτς αναμένεται να εμπιστευτεί τους παίκτες που ξεκίνησε και στο προηγούμενο ματς με τον Ιωνικό στο «Απ. Νικολαΐδης», με την ομάδα να ξεκινά με τους Μπρινιόλι κάτω από την εστία. Ο Σάντσες θα είναι ο δεξιός μπακ, ο Χουάνκαρ αριστερός και οι Σάρλια και Πούγγουρας θα βρίσκονται στο κέντρο της άμυνας. Οι Αλεξανδρόπουλος και Πέρεθ θα είναι τα δύο χαφ. Από κει και πέρα, ο Χατζηγιοβάνης θα είναι στη δεξιά πλευρά, ο Βιτάλ στην αριστερή και ο Παλάσιος με τον Καρλίτος  θα συνθέσουν το δίδυμο της επίθεσης.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με Φώτη Ιωαννίδη (pic)
Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με Φώτη Ιωαννίδη (pic) 2.312 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Βασίλης Φωτιάς θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης. Με βοηθούς τους Κουρομπύλια και Στάικο, 4ος θα είναι ο Μαλούτας, ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Τζήλος και Νικολακάκης.

Αναλυτικά η αποστολή που έχει πάρει στην Τρίπολη ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...