ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η σέντρα στην Τρίπολη και το κανάλι μετάδοσης

Η σπουδαιότερη αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική, διεξάγεται απόψε στην Τρίπολη, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει τον Αστέρα στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Η σέντρα του αγώνα και το κανάλι που θα τον μεταδώσει.

Παναθηναϊκός: Η σέντρα στην Τρίπολη και το κανάλι μετάδοσης

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στην Τρίπολη τον Αστέρα σε μια σπουδαία αναμέτρηση που κλείνει το πρόγραμμα των αγώνων για το Σάββατο (23/10).

Οι «πράσινοι» αγωνιστικά δεν έχουν προβλήματα και στην πόλη της Αρκαδίας, αναζητούν το πρώτο διπλό της φετινής σεζόν ώστε να διατηρηθούν σε υψηλά επίπεδα στο βαθμολογικό τομέα, αλλά και να φτιάξουν την ψυχολογία τους ενόψει και της συνέχειας.

Αγωνιστικά προβλήματα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς πέρα από τις γνωστές απουσίες δεν υπάρχουν, με τον Σέρβο τεχνικό να δείχνει εμπιστοσύνη στους παίκτες του.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.193 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η σέντρα της αναμέτρησης θα πραγματοποιηθεί στις 20:30, το κανάλι που έχει αναλάβει τη μετάδοση είναι το Novasports Prime, ενώ παρουσία στο «Θ. Κολοκοτρώνης» θα έχει και το Panathinaikos24.gr, που θα σας μεταφέρει το ρεπορτάζ και τα παραλειπόμενα πριν και μετά τον αγώνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.