Panathinaikos Stars

Blog – Ντε Ντρις: «Έτσι θα πάρουμε τη νίκη – Εκεί θα κριθεί το παιχνίδι»

Ο Μπραμ Βαν Ντε Ντρις μέσα από το blog του στο Panathinaikos24.gr αναφέρθηκε στη σημερινή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και στο πως ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να συνεχίσει με νίκη στη Volley League ανδρών.

Ο Μπραμ Βαν Ντε Ντρις μέσα από το blog του στο Panathinaikos24.gr, αναφέρθηκε στη σημερινή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και στο πως οι «πράσινοι» θα πάρουν το νικηφόρο αποτέλεσμα ώστε να συνεχίσουν την προσπάθειά τους στη φετινή Volley League ανδρών.

«Καλημέρα σε όλους. Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Κάναμε ένα πολύ καλό αγώνα την προηγούμενη αγωνιστική. Ήμασταν πολύ καλοί τόσο στο σέρβις όσο και στην υποδοχή. Αυτά έπαιξαν μείζονα ρόλο στη νίκη μας επι της Κηφισιάς. Τους πιέσαμε πολύ και στο σύγχρονο βόλεϊ αυτό αποτελεί κλειδί για τη νίκη.

Αν συνεχίσουμε να έχουμε τόσο καλή υποδοχή, τότε θα είναι πολύ εύκολο να βγάλουμε μια πολύ καλή επίθεση με τον Άξελ. Πέρα από μένα όλη επιθετική γραμμή σκόραρε εύκολα.

Και αυτή την εβδομάδα συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Συγκεκριμένα, έχουμε ρίξει το βάρος στο κομμάτι του μπλογκ. Χρειαζόμαστε βελτίωση σε αυτό το κομμάτι αλλά γενικά είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.

Σήμερα παίζουμε με τον ΟΦΗ εντός έδρας και το κλειδί είναι και πάλι να έχουμε καλό σερβίς και πάλι. Στο φιλικό που είχαμε παίξει μας δυσκόλεψαν για ένα σετ και στη συνέχεια επιβάλλαμε το ρυθμό μας και παίξαμε το παιχνίδι μας. Γενικότερα μπορώ να πω ότι βρισκόμαστε μεταξύ μας και αποκτάμε χημεία τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας.

Να είστε καλά και τα ξαναλέμε, Μπραμ Βαν Ντε Ντρις»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version