ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Για την τέταρτη σερί νίκη κόντρα στη Λαμία

Την τέταρτη σερί νίκη θα επιδιώξει να κατακτήσει σήμερα (20:00, Live Streaming) στο κλειστό του Αγίου Θωμά, η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού που υποδέχεται τη Λαμία.

Παναθηναϊκός: Για την τέταρτη σερί νίκη κόντρα στη Λαμία

Για την τέταρτη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές για το πρωτάθλημα της Volley League γυναικών, θ’ αγωνιστεί απόψε η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινες» του Απόστολου Οικονόμου, μετά το μεσοβδόμαδο πέρασμα από την έδρα της Θέτιδας, αντιμετωπίζουν στην έδρα τους τη Λαμία. Βαθμολογικά το «τριφύλλι» είναι στην πρώτη θέση συγκατοικώντας με τον Άρη και θέλουν απόψε «καθαρή» νίκη για να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί.

Αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα του Παναθηναϊκού δεν υπάρχουν, με τον Απόστολο Οικονόμου να επιθυμεί το «τριφύλλι» να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και να πάρει το ματς.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.955 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μαρκάτης και Οικονόμου Β.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Μ. Μερκούρη Ρέντη, 16.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Ηλυσιακός Α.Ο. Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Γεωργάκη, Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος, Επόπτες: Ανδρέου, Σαμοθράκης, Γραμματεία: Λυκούδη.

Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. Σαντορίνης, 18.00: Α.Ο. Θήρας – Α.Σ.Π. Θέτις Διαιτητές: Μυλωνάκης, Μενεσλής, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Δρόσος, Μουζακίτη, Γραμματεία: Νικολάου.

Μίκρας, 18.00: Α.Σ. Άρης – Α.Ο.Φ. Πορφύρας Διαιτητές: Σταυριανίδης, Τοσουνίδης, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης, Επόπτες: Κοτσικάρη, Κακάτσιου, Γραμματεία: Πασπαλά.

Δ.Α.Κ. Ευόσμου, 18.30: Α.Π.Σ. Αίας – Π.Α.Ο.Κ. Διαιτητές: Παπακοσμάς, Μπέλλος Εμ., Παρατηρητής: Τσοπάνογλου, Επόπτες: Καπλάνης, Βασδέκης, Γραμματεία: Δεληκωστίδου.

Απ. Κόντος Νέα Φιλαδέλφεια, 18.45: Α.Ε.Κ. – Πανναξιακός Α.Ο.Ν. Διαιτητές: Ράντσιου, Μάλφας, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Κολλάρου, Κοσμόπουλος, Γραμματεία: Κρανιά.

Αγ. Θωμάς Μαρούσι, 20.00: Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Ο. Λαμίας 2013 Διαιτητές: Μαρκάτης, Οικονόμου Β., Παρατηρητής: Τσάκωνας, Επόπτες: Κώτσιας, Σταυράτη, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Στ. Καλαϊτζής Νέα Ερυθραία, 20.00: Α.Ο.Ν. Αμαζόνες – Α.Ο. Μαρκοπούλου Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μιχαήλογλου, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Τσίτσικας Ν., Χατζηθωμά, Γραμματεία: Ταλάρου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.