ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

Blog – Νταρζάνου: «Κρατάμε τα θετικά της πρεμιέρας – Διορθώνουμε λάθη και εστιάζουμε στις αδυναμίες»

Η Ματίνα Νταρζάνου μέλος της ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, γράφει στο Panathinaikos24.gr, τις εμπειρίες από την πρώτη αναμέτρηση του «τριφυλλιού» σε επίσημη διοργάνωση και αναφέρεται στη συνέχεια.

Blog - Νταρζάνου: «Κρατάμε τα θετικά της πρεμιέρας - Διορθώνουμε λάθη και εστιάζουμε στις αδυναμίες»

Η Ματίνα Νταρζάνου μέλος της ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, γράφει στο Panathinaikos24.gr, τις εμπειρίες από την πρώτη αναμέτρηση του «τριφυλλιού» σε επίσημη διοργάνωση και αναφέρεται στη συνέχεια.

«Αν ισχύει πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε η σεζόν θα είναι πολύ καλή για εμάς!

Η ομάδα έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής και αν ήμασταν πιο αποτελεσματικές, σίγουρα το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Απέναντι σε μια ομάδα που ήταν καλά «κλεισμένη» πίσω, καταφέραμε να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό από την αρχή, βρήκαμε χώρους και τον τρόπο να διασπάσουμε την άμυνα των αντιπάλων μας.

Ήμασταν πολύ πειθαρχημένες, μείναμε πιστές στο πλάνο μας και ακολουθήσαμε πιστά τις οδηγίες του προπονητή μας. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε ακόμα πιο διψασμένες πετυχαίνοντας μία ευρεία νίκη με πολλά γκολ.

Αφήνουμε πίσω το ματς της πρεμιέρας κρατώντας τα θετικά στοιχεία και θέτουμε στόχο να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο, να εστιάσουμε στις αδυναμίες μας και να διορθώσουμε τα λάθη μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ