Ερασιτέχνης

Έδειξε ψυχή

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να επιβληθεί επί του Πανιωνίου και ηττήθηκε (14-10) στο εντός έδρας ματς της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α1 πόλο.

Οι «πράσινοι» γνώρισαν την ήττα απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο με σκορ 10-14 δείχνοντας όμως πολύ καλά στοιχεία.

Το «τριφύλλι» ήταν πολύ ανταγωνιστικό στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και παρόλο που βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ με 4 τέρματα κατάφερε να βρει τα ψυχικά αποθέματα να ξαναμπεί στο ματς.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο και συγκεκριμένα 2’ πριν τη λήξη ο ΠΑΟ μείωσε σε 10-12 και είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει το παιχνίδι, αλλά τελικά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα του αγώνα: 3-4, 1-4, 4-4, 2-2.

Παναθηναϊκός (Λαζαρίδης): Γαβαλάς, Δανούρδης, Παπαδημητρίου 1,  Ξενάκης, Κουρλιάφτης 4, Καρακάσης, Ζερβουδάκης, Πανταζόπουλος 1, Ρομπόπουλος, Χατζηστεφάνου 1, Βέκκος 3, Παπαβασιλείου, Τριχάς, Δευτεραίος και Εγνατιάδης.

Πανιώνιος (Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 4, Μπουζαλάς, Ζουρίδης, Μπραΐμης, Νταλάπας, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης 1, Παπάκος 1, Μοσκόφ 5, Δήμου 1, Καπετανάκης 1, Καζάκος, Κουκουνάς, Μοσχοβέλης.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο βοηθός προπονητή του «τριφυλλιού» Τάσος Πυρπυρής τόνισε: «Ήταν ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους, έχει πολλαπλάσιο μπάτζετ και διεκδικεί άλλα πράγματα. Η ομάδα μας ήταν ιδιαίτερα μαχητική, το πάλεψε και κατάφερε να γυρίσει δύο φορές το παιχνίδι όταν βρέθηκε πίσω με 4 γκολ. Εκεί αντί να «ανοίξει» η διαφορά βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και έφτασαν το παιχνίδι στα 2 γκολ. Αν ήμασταν και λίγο πιο ψύχραιμοι ή τυχεροί θα μπορούσαμε να το έχουμε μειώσει ακόμα περισσότερο και να γίνει στα τελευταία 2 λεπτά ένα παιχνίδι ανοιχτό σε όλα. Όπως και να έχει είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παιδιών και τους αξίζουν συγχαρητήρια για σήμερα».

Exit mobile version