ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ανδρεόπουλος: «Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο»

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος αναφέρθηκε στη νίκη του τριφυλλιού επί του ΟΦΗ.

Ανδρεόπουλος: «Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο»

Αναλυτικά όσα είπε στο SDNA: 

 «Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Οι αντίπαλοί μας στα δύο πρώτα παιχνίδι είναι δύσκολες ομάδες παρά το γεγονός ότι έχουμε διαφορά. Η απόδοσή μας είναι καλή γι’ αυτό και ανοίγουμε τις διαφορές και φαίνεται να είναι εύκολο. Δεν μπορείς να αποδίδεις διαρκώς το ίδιος. Σημασία έχει όταν πιάνεις καλή απόδοση να καταφέρνεις να παίρνεις τη διαφορά που θέλεις».

Για το γεγονός ότι άνοιξε το rotation: «Θέλουμε να δίνουμε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες μας. Φέτος είναι πολλοί οι στόχοι και οι υποχρεώσεις και όλοι οι παίκτες πρέπει να παίρνουν χρόνο και πόντους στα χέρια τους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.