ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η «κατάρα» των εκτός έδρας συνεχίζεται

Ο Παναθηναϊκός αν και προηγήθηκε στο 30' με το 8οπ γκολ του Καρλίτος, έπαθε... μπακ άουτ στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους, δέχτηκε δύο γκολ και για ένα ακόμα ματς εκτός Αττικής εμεινε χωρίς βαθμό. Πέναλτι που θα συζητηθεί έδωσε ο Φωτιάς για το 1-1.

Η «κατάρα» των εκτός έδρας συνεχίζεται

To τριφύλλι για τέταρτο συνεχόμενο ματς δεν πήρε τη νίκη εκτός έδρας και γνώρισε μια οδυνηρή ήττα στην Τρίπολη.

Ο Φωτιάς είδε το πέναλτι του Πούγγουρα και έδωσε την ευκαιρία στον Αστέρα για να κάνει το 1-1. Κακή εικόνα από την άλλη είχαν οι πράσινοι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Το ματς

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.124 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα πέρασε δίχως σημαντικές στιγμές καθώς καμία απ’ τις δύο ομάδες δεν κατόρθωσε να επιβάλει το παιχνίδι της. Στο 20’ ο Αστέρας απείλησε για πρώτη φορά με τον Σόνι να κάνει ωραία ατομική προσπάθεια και να πασάρει παράλληλα προς τον Μπαράλες, ο οποίος σούταρε με δύναμη. Ωστόσο, η γρήγορη επέμβαση του Σάντσες απέτρεψε την απειλή για το Τριφύλλι.

Από την άλλη πλευρά, η πρώτη τελική προσπάθεια του Παναθηναϊκού μετουσιώθηκε σε γκολ. Στο 30’ ο Ρούμπεν πάσαρε κάθετα προς τον Παλάσιος, ο οποίος κινήθηκε γρήγορα στον κενό χώρο, βγήκε απέναντι απ’ τον Τσιφτσή και την κατάλληλη στιγμή έστρωσε στα δεξιά προς τον επερχόμενο Καρλίτος που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για όγδοη φορά στο εφετινό πρωτάθλημα.

Προτού προλάβουν όμως να χαρούν το τέρμα που πέτυχαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, ο Αστέρας έφτασε στην ισοφάριση. Ο Πούγγουρας ανέτρεψε εντός περιοχής τον Μπαράλες, ο οποίος στο 33’ ήταν εύστοχος στην εκτέλεση πέναλτι παρά την σωστή επιλογή πλευράς απ’ τον Μπρινιόλι.

Το γκολ αποσυντόνισε τους Πράσινους που έχασαν την ισορροπία τους μέσα στο γήπεδο. Ο Αστέρας το εκμεταλλεύτηκε και στο 45’ έκανε την ολική ανατροπή. Ο Σίτο πραγματοποίησε εξαιρετική ενέργεια από τα αριστερά, δεν ανακόπηκε απ’ τους παίκτες του Τριφυλλιού, γύρισε παράλληλα την μπάλα και ο αμαρκάριστος Σόνι πέτυχε το 2-1 στο φινάλε του ημιχρόνου.

Ο Παναθηναϊκός άρχισε πιο δυναμικά το δεύτερο 45λεπτο προσπαθώντας να απειλήσει αλλά το σουτ του Καρλίτος στο 47’ κόντραρε στα πόδια αντιπάλων και απομακρύνθηκε, ενώ στο 59’ ο Ιωαννίδης πραγματοποίησε ωραία ατομική ενέργεια, γύρισε την μπάλα προς τη μικρή περιοχή κι εκεί ο Καστάνιος λίγο έλειψε να την στείλει στα δίχτυα της ομάδας του, όμως ο Τσιφτσής απέτρεψε το αυτογκόλ.

Στο 76’ ο Παλάσιος προσπάθησε να απειλήσει με δυνατό διαγώνιο σουτ έξω απ’ την περιοχή που κατέληξε λίγο άουτ, ενώ στο 93’ ο Αργεντινός απείλησε και πάλι με μακρινό σουτ που κόντραρε σε πόδια αμυντικών. Στο 95’ ο Πούγγουρας απώλεσε την τελευταία ευκαιρία του Παναθηναϊκού στο ματς αλλά η κεφαλιά του έφυγε λίγο άουτ.

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Καρμόνα, Καστάνιο, Βαλιέντε, Άλβαρες, Σόνι (74’ Ριέρα), Σανταφέ (80’ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Ρεγκίς Κρέσπι (73’ Τιλίκα), Σίτο (87’ Ατιένθα), Μπαράλες.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Σάντσες (75’ Χατζηθεοδωρίδης), Χουάνκαρ (46’ Κώτσιρας), Πούγγουρας, Σάρλια, Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος, Βιτάλ (46’ Ιωαννίδης), Χατζηγιοβάνης (86’ Μπουζούκης), Παλάσιος, Καρλίτος.

Περισσότερα σε λίγο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...