ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

Blog – Χατζηνικολάου: «Να χαρίσουμε άλλη μια νίκη στον κόσμο μας»!

Η Όλγα Χατζηνικολάου μέσα από το προσωπικό της blog στο Panathinaikos24.gr, αναφέρεται στην αναμέτρηση της ομάδας με τη Νίκη Λευκάδας, ενώ σχολιάζει και την επικράτηση του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη, αλλά και το δύσκολο ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα.

Blog - Χατζηνικολάου: «Να χαρίσουμε άλλη μια νίκη στον κόσμο μας»!

Η Όλγα Χατζηνικολάου, μετά το αρκετά κουραστικό ταξίδι από τη Σιβηρία στην Ελλάδα γράφει τον απόηχο της νίκης κόντρα στην Ενισέι, ενώ επισημαίνει πως όλα τα μέλη της ομάδας έχουν επικεντρωθεί στο ματς με τη Νίκη Λευκάδας για το πρωτάθλημα.

«Η πρώτη ευρωπαϊκή μας νίκη είναι γεγονός! Η χαρά μας είναι τεράστια. Κεφάλια μέσα, γιατί έπεται πολύ δύσκολη συνέχεια!

Το ταξίδι στην Ρωσία ήταν πολύ κουραστικό, καθότι αλλάξαμε αεροπλάνα, ενώ είχαμε να αντιμετωπίσουμε και τις τέσσερις ώρες διαφορά με την Ελλάδα. Ήταν μια πραγματική Οδύσσεια! Αφού κάναμε δύο προπονήσεις στο γήπεδο των αντιπάλων και μελετήσαμε τις αδυναμίες τους, παραμείναμε απόλυτα προσηλωμένες στον στόχο μας και περιμέναμε την φτάσει η ώρα του αγώνα. Ξέραμε πως αν θέλουμε να έχουμε τύχη στη συνέχεια της διοργάνωσης έπρεπε να φύγουμε από εκεί με το ροζ φύλλο αγώνα στις αποσκευές μας.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, ξέραμε πως έπρεπε να βρούμε ρυθμό στην επίθεση, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να παίξουμε καλή άμυνα προκειμένου να περιορίσουμε τα ατού των αντιπάλων.

Ήμασταν όπως έπρεπε, παίξαμε με πάθος και ψυχή. Το πάθος διακατέχει όλη την ομάδα! Έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση και παίζοντας άμυνα ζώνης που ήταν το κλειδί της αναμέτρησης καταφέραμε να κατακτήσουμε μια τεράστια νίκη που μας έδωσε μεγάλη ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια.

Το μυαλό μας είναι ήδη στο παιχνίδι μας για το ελληνικό πρωτάθλημα με τη Λευκάδα στο γήπεδο μας σήμερα. Η κούραση του ταξιδιού και η εκτός έδρας νίκη ανήκουν πια στο παρελθόν. Πάμε να χαρίσουμε άλλη μια νίκη με καλή εμφάνιση στον κόσμο μας.

Τα ξαναλέμε σύντομα, Όλγα»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE