ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: “Μιλάει” η έδρα στο Μιλάνο

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα:

Κυριακή – φωτιά με σούπερ ντέρμπι σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα. Ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα το “κλάσικο” Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης, το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ, ενώ στις 21:45 η Ίντερ υποδέχεται τη Γιουβέντους στο “Giuseppe Meazza”. Φυσικά το ελληνικό ενδιαφέρον στρέφεται στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική και εσείς μπορείτε να δείτε τα προγνωστικά super league. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει από τις προτάσεις στοιχήματος την πιο δυνατή της ημέρας, που έρχεται από τη Serie A Ιταλίας και το μεγάλο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής.

Έσπασε το ρόδι στον 4ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ η Ίντερ προσπερνώντας το εμπόδιο της Σέριφ μεσοβδόμαδα (3-1 εντός). Φτάνοντας τους τέσσερις βαθμούς καταλαμβάνει την 3η θέση αυτού, όντας στο -2 από τους Μολδαβούς και την Ρεάλ Μαδρίτης. Την προηγούμενη βδομάδα οι “νερατζούρι” γνώρισαν την πρώτη φετινή ήττα τους στο πρωτάθλημα από την Λάτσιο (3-1), στην επιστροφή του Σιμόνε Ιντζάγκι στο “Olimpico”. Απόψε υποδέχεται τη Γιουβέντους στο σπουδαίο “Derby d’ Italia” με στόχο να συνεχίσει το αήττητο σερί που “τρέχει” στο “Giuseppe Meazza” στη Serie A (18-2-0).

Από την άλλη η Γιουβέντους πανηγύρισε την έκτη σερί της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις με αντίπαλο την Ζενίτ μεσοβδόμαδα (1-0 εκτός). Δράστης για τους “μπιανκονέρι” ο 21χρονος Σουηδός μεσοεπιθετικός Κουλουσέφσκι που άνοιξε λογαριασμό για φέτος. Το 3Χ3 στον 8ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ πραγματοποίησαν μετά από χρόνια. Το συγκρότημα του Αλέγκρι παραμένει αήττητο σε πέντε αγωνιστικές και προέρχεται από τέσσερα σερί “τρίποντα”, πιο πρόσφατο κόντρα στη Ρόμα (1-0 εντός).

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ιταλίας μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Κυριακής!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...