ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χατζηγιοβάνης: «Τελικός το ματς της Τετάρτης – Να αλλάξουμε το mentality της ομάδας»

Στην κακή νοοτροπία που έδειξε η ομάδα σε άλλο ένα ματς εκτός έδρας, αναφέρθηκε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Τι είπε για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Χατζηγιοβάνης: «Τελικός το ματς της Τετάρτης - Να αλλάξουμε το mentality της ομάδας»

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μιλώντας για την εικόνα του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δέχθηκε δυο παιδικά γκολ, ανέλυσε τι δεν έδειξε το «τριφύλλι» στο γήπεδο, ενώ επεσήμανε πως μπροστά τους έχουν σημαντικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο που έχει χαρακτήρα τελικού.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα: «Δεχθήκαμε δύο παιδικά γκολ. Σαν Παναθηναϊκός δεν πρέπει να δεχόμαστε τέτοια γκολ. Είμαστε στεναχωρημένοι. Εάν δεν κερδίζεις τα πράγματα δεν είναι καλά. Έχουμε όμως το παιχνίδι με τον Ατρόμητο που είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να αλλάξουμε τα πράγματα».

Για το ότι ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται εκτός έδρας: «Όταν μένουμε πίσω στο σκορ δεν γινόμαστε τόσο απειλητικοί ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια. Πρέπει να αλλάξει αυτό. Μας παίρνει από κάτω. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω. Πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας. Είμαστε μεγάλη ομάδα. Είμαστε ο Παναθηναϊκός και πρέπει να κερδίζουμε και εκτός έδρας».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 9.409 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη συνέχεια και το ματς Κυπέλλου με Ατρόμητο: «Πρέπει να δούμε το ματς της Τετάρτης σαν τελικό. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Πρέπει γρήγορα να αλλάξουμε mentality και να μην μας πάρει από κάτω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.