ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μην χαρούμε λίγο αμέσως να μας αρρωστήσετε!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τους παίκτες του Παναθηναϊκού που ξενέρωσαν ξανά άπαντες.

Μην χαρούμε λίγο αμέσως να μας αρρωστήσετε!

Το έργο συνεχίζεται. Στην Λεωφόρο τα ματς είναι μία γιορτή και μόλις η ομάδα βγαίνει από την Λεωφόρο μία από τα ίδια. Ηττα, ούτε καν ισοπαλία όπως στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Χθες οι παίκτες του Παναθηναϊκού ανέστησαν τον Αστέρα. Δεν είχε νίκη στο γήπεδό του, δεν είχε βάλει γκολ στο γήπεδό του και χθες και κέρδισε και έβαλε δύο γκολ μέσα σε λίγα λεπτά στο πρώτο ημίχρονο.

Απίστευτα πράγματα. Και το θέμα είναι ότι τώρα προηγήθηκες κιόλας. Με ένα γκολ-ποίημα. Κάθετη πάσα του Ρούμπεν στον Παλάσιος και μία ασίστ του Αργεντίνου πάρε-βάλε στον Καρλίτος που το έβαλε. Εγινε το 0-1 λες εδώ είμαστε και αυτή την φορά θα πάρουμε τη νίκη. Λάθος πιστέψαμε όλοι. Οσοι έπαιζαν μέσα συμπεριφέρθηκαν σαν παίκτες μικρής ομάδας. Φοβήθηκαν, δεν κράτησαν μπάλα και ο Αστέρας άρχισε να πιέζει λες και αυτός είναι η μεγάλη ομάδα. Ο Πούγγουρας αντί να διώξει την μπάλα και να τελειώσει η φάση έκανε τσαφ ο Μπαράλες βούτηξε και ο Φωτιάς με τον Τζήλο στο VAR έδωσαν πέναλτι. Οσες φορές και να δω το replay επαφή δεν βλέπω πουθενά, αλλά από την άλλη και τον Πούγγουρα δεν τον είδα να διαμαρτύρεται.

Δεν έφθανε αυτό. Ηρθε μετά και δεύτερο λάθος. Ο Σίτο πήρε την μπάλα από βολέ του Μπρινιόλι είχε ένα γήπεδο μπροστά του και τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού, που του είπαν «περάστε». Ούτε ένας δεν έκανε ένα κωλοφάουλ να τελειώσει η φάση. Ούτε ένας. Και η συνέχεια γνωστή. Ο Σίτο σέντραρε ο Χουάνκαρ απουσίαζε και ο Σόνι σκόραρε σαν σε προπόνηση. Παιδικά λάθη που δεν κάνουν ούτε παίκτες τοπικού πρωταθλήματος. Εκεί δεν μπορεί να κάνει τίποτα ούτε ο καλύτερος προπονητής. Σηκώνει τα χέρια ψηλά.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 74.456 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο με το 2-1 στην πλάτη βγήκε η ομάδα να κάνει φάσεις. Προσπάθησε με κάτω την μπάλα, αλλά καθαρή φάση δεν είχε. Ο Γιοβάνοβιτς έβγαλε τον αρνητικό Χουάνκαρ και τον Βιτάλ που ήταν σε κακή μέρα και έβαλε τον Ιωαννίδη μέσα για να δώσει δύναμη και ενέργεια στην επίθεση και έπαιξε ο Κώτσιρας δεξιά με τον Σάντσες αριστερά. Το πάλεψε ο Ιωαννίδης είχε κάποιες στιγμές, αλλά η ομάδα καθαρές φάσεις δεν είχε. Και ο Κώτσιρας προσπάθησε επιθετικά, αλλά η φάση δεν έγινε.

Λίγη χαρά πήραμε την προηγούμενη εβδομάδα με το ματς στην Λεωφόρο και πάλι μας αρρωστήσατε. Την Τετάρτη δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα παρά μόνο η πρόκριση στο κύπελλο. Δεν ξέρω ποιοι θα παίξουν, αλλά όσοι παίξουν πρέπει να μπουν στο γήπεδο σαν να μην υπάρχει αύριο. Αν αναστήσουν τον Ατρόμητο μετά και τον Αστέρα η συνέχεια θα είναι πάρα πολύ δύσκολη και η εσωστρέφεια θα εκτοξευθεί στα ύψη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...