ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Λύμουρα: «Καπογιάννη τρέμε, θα σου φάω την θέση»

Ο Λολίτα Λύμουρα μίλησε μετά τη νίκη του τριφυλλιού επί της Νίκης Λευκάδας.

Λύμουρα: «Καπογιάννη τρέμε, θα σου φάω την θέση»

Αναλυτικά όσα είπε η αρχηγός του Παναθηναϊκού:

«Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με την ενέργεια που μας έλειπε από το πρώτο μέρος. Ακολουθήσαμε το πλάνο της προπονήτριας. Είχαμε ένα μεγάλο ταξίδι και πήραμε αυτό που έπρεπε, το ροζ φύλλο. Συνεχίζουμε. Αύριο έχουμε ρεπό που το χρειαζόμαστε και από Τρίτη προετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο παιχνίδι στην Τουρκία».

Για το Eurocup: «Κάθε ματς θέλουμε να είμαστε καλύτερες. Από το πρώτο στο δεύτερο παιχνίδι ήμασταν βελτιωμένες. Θέλουμε να τα δώσουμε όλα κόντρα στην Χατάισπορ και να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί».

Για το δίπλωμα προπονητικής: «Αν με βλέπουν οι προπονητές να με περάσουν. Καπογιάννη τρέμε, θα σου φάω την θέση!»

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 400 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...